yang lepas jangan dilepaskan

Thursday, July 28, 2011

sehari tak cukup

asalamualaikum

selamat pagi semua readers

selepas 5 hari berturut turut aku dengan Rawt Rawt FC bermain futsal tanpa rehat . ada sehari tu kami bermain 2 jam . biasa nya 1 jam jer .. then hari ini rehat untuk game esok . wah sangat memenatkan . aku dah la demam tak baik lagi . kawan aku yang
injured ada 2 orang . zzz

tapi dalam kepenatan . hari ni jumaat sangat membosan kan . aku tak tahu nak buat apa . baru lepas bretpas nasi goreng 2 pinggan . kenyang perut suka hati . muahaha

seriusly tak tahu nak buat apa hari ini . ada tak bloggers yang area2 dungun ni ? ada program tak ? keh3

Zzz ! sehari mana cukup aku nak rehat rehat ni . tapi sehari yang tak cukup ni membuatkan aku sangat bosan . hahaha www.tips-fb.com

6 comments:

Lea IsNaw! said...

sy pun sehari mana cukup nak rehat!

aimie amalina said...

aiyaaak
demam makn obat
nnti x ckup tenaga nak golengkan owang
heeee
gud luck!
>___<

myezatul aQma said...

sy pon rasa tak cukup sehari.nak bayk hari hari..
hehehe

eja said...

sy area pake!=)

rayne rawt rawt said...

eja : ye ke ??

Budak unmatured said...

mak aih kata penat..rehat je lah...
kau tidur je lah..(walaupun komen aku dah terlambat)