yang lepas jangan dilepaskan

Friday, July 29, 2011

Oh! Superman ku

asalamualaikum


hello super duper hero and heroin

tengah best duk main poke poke dengan kakak pretty sambil duduk belek google cari gambar gambar superman yang cantik terbaik .. aku teringat dekat my first ever baju superman aku berwarna hitam ..
baju tu dah bertampung sana sini . wah sedih nya . my mum tersalah rendam dengan baju mana ntah then
ketung ketang ketung ketang . tak reti nak cerita . jadi lah tertampung ..

nak tengok baju mana ? zzz , aku selalu pakai tau kalau ada party ke apa ke . hehe, sikit je lah aku tunjuk

 gambar ini masa dekat mcD .. tengoh baju aku .. tak kisah kau cakap huduh ke ape ke . kalau bintik2 dekat lambang tu dah memang pattern dia . yang bertampung tu sangat teruk . tak sanggup nak tengokk . haishh


ni pula time late night birthday party kawan aku .. ameer .. dia cakap tema party malam tu rockstar . takde lain la . superman je pilihan aku . mueheheh .. macam kena tangkap basah je muke - -''




Zzz .. okey sekarang aku nak baju superman yang baru . jadi korang kena cari secepat mungkin ! hehee . sape la baik hati sangat nak beli untuk aku ni yang jahat nih . adoii . area dungun ni susah lah nak cari . tape .. aku cari yang terbaik nanti . contoh ?

muahahah!! superman jugakk . LoLsss ..

by the way , dekat sini aku nak memohon maaf kepada semua pembaca blog aku , maaf jika aku terkasar hantar chat atau tulisan aku selama ni menyinggung hati readers aku semua . puasa kan dah dekat .. maaf kan aku yekk

DOA MALAIKAT JIBRAIL mnjelang Ramadan..
Ya Allah,tolong abaikn puasa umat Muhammad apabila sblm msuk bln Ramadan,dia tdak lakukn hal2 yg brikut:

~Tdak memohon maaf tlbih dulu pd kdua ibubapanya
~Tdak bermaafan tlbih dulu antra suami isteri
~Tdak bemaafan tlbih dulu dgn org2 skitar www.tips-fb.com

12 comments:

Cik Farah said...

Ouhhhh ouhhhh~ lalalala.

siapa ntah kakak pretty tuh? hek3..
btw, hye abg suparman eh silap superman :D

nnt kalau akak jumpa baju best2 kat sini i'll tell u okay.. :D

rayne rawt rawt said...

seriously kak ?
waaaa!! thankyousomuch!

Jiejah Gorjes said...

mintak maap gak la ye selalu kaco ostas sblm ni ngeeee (^^,)v

Budak unmatured said...

beli baju baru

NuSaNa NoSa 91 said...

rawt2 skrg dh gila main poke2 ea?? isk3~ pengaruh sapekah ini?? =.=

ain shakirah said...

pernah try pakai spender kat luar tak? kihkihkih

rayne rawt rawt said...

unmatured : nak beli lah ni .tapi tak jumpe jumpe

keen : zzz ,, ntah . best pulak main poke2

ain : waaaa.. kadang2 nak try jugak . keh3

eiela said...

dulu-dulu pernah tengok cerita superman. huhu

eja said...

minat bebenor ng superman yer..=)

rayne rawt rawt said...

eiela : tak pernah tengok cerita pon . tapi suka dengan lambang dia . keh3

eja : eh mestiii .. orang nye tak ..

kotak bulat said...

ehehe..sian tol la terkenang bj lame..


P/s : eh..hijau la... :)

Scarlett O'Hara said...

Eh!Makin cantiklah blog ni.Mana ada terabor?