yang lepas jangan dilepaskan

Sunday, April 10, 2011

Pengaruh HKLBR terlalu melampau ?

    hoho.. one more ! very panas entry.. haha.. pandai tak aku speaking.. sebab kat sekolah aku die buat english week.. satu minggu semua acara rasmi kene speaking.. adoooii.. bi aku dah lah pecah2..wakakak..tapi takpe.. gane2 pon aku blaja jugak.. tapi aku tetap agung kan bahasa Melayu..

   takpe kan rawt rawt speaking sikit2..hek2.. korang tahu ape tu HKLBR ? takkan tak tahu.. hantu kak limah balik umah lerr..kenape aku wat terlalu melampau ? haha.. saje nak tarik readers.. tak pon sebenarnye..

  korang takkan tak tahu.. macam2 ayat yang ade dalam filem tu dorang hafal.. dah buleh buat tagline.. hebat tak peminat setia HKLBR ..nak2 usopp.. tak dinafikan aku jugok terpengaruh..ahaha..ke tepiii !! .. soley2.. kan ?

  meh2 aku bagi contoh..kat facebook siap buat page lagi.. macam2 bende ade. aku tag siket je dehh. yang lain korang carik sendiri..ngeh2










haha.. tengok.. macam2 ade kang.. kalau boleh satu dialog dorang hafal.. hadooiii .. 
www.tips-fb.com

12 comments:

srikandi cinta said...

wahh,,kenapa hantu kak limah ni femes sgt ekk?? sy x pernah tgk pn..tup2,, dah kecoh..cter ni filem ke, hape??

intan suraya said...

~aku ini org indonesia.. kalo nggak penoh ilmu di dada, ckan samapi ke puncak everest~

~nampok benor menipu, org jawa mana thn sejukk..~

Wuucin Kimora said...

Hhahahah rugi sape yg xtegok... memg byk pon.. malas lah nk like.. buang mase ;D

fadhdeela said...

tau xpe..lg2 dialog KITA BAKO JER!! hihi lawakk la cite nie :P

Meh sini: Video:Ratu Cantik Mak Nyah di Malaysia!

kodokecik™ said...

sepanjang ke kelas...ako akan sebut 'KETEPI'KETEPI' berulang kali...heheh....

woot woot said...

ahaha..itu la..naik menyampah plak aku..banyak gile page..zzz

rayne rawt rawt said...

srikandi : ahaha.. kene tengok filem ni oi !

rayne rawt rawt said...

intan : memang ramai yang hafal.. hahaa

rayne rawt rawt said...

wuucin : rawt rawt like 2 3 page je

rayne rawt rawt said...

fadheela : we burn je .. waakkaka

rayne rawt rawt said...

kodokecik : kita serupa ..haha!

rayne rawt rawt said...

wootwoot : haha.. dah glemer sangat.. macam2 page la ade