yang lepas jangan dilepaskan

Friday, September 2, 2011

Contest Aku Suka Lagu Raya

INI ADALAH STICKY POST ! 
LATEST ENTRY ADA DI BAWAH . RAJIN2 LAH SCROLL

asalamualaikum ..


sihat semuaa ? ? baru je 2 3 hari lepas aku buat contest pendek kann . dah nak buat balikk .. aku harap kali ni ramai sikit yang join sebab hadiah berupa wang .. auw auwww ... tanak cakap banyak

syarat syarat nak join ..



  1. buat satu entry "Aku Suka Lagu Raya" dan letakkan banner atas tu dalam entry anda .. jangan lupa link kan sekali dekat blog rawt rawt ni ..
  2. follow blog ini .. mudah .. dan letakkan banner ni di sidebar blog anda.. senang aku nak check :)
  3. cerita sedikit sebanyak tentang lagu raya feveret anda dalam entry tu dan letak tajuk lagu raya tu keyh
  4. tag sekurang kurang nya 2 orang n make sure die tahu anda tag diorang ..
  5. lepas siap entry bagi link anda dekat ruangan komen ini ok .. 


     anda akan dipilih sebagai pemenang kalau :

  • cerita anda menarik dan dapat memikat hati aku
  • lagu yang anda pilih best dan aku suka
  • anda seorang pembodek tegar..muahaha
hadiah pemenang : 

  1. top up (celcom/maxis) dan review blog
  2. top up (celcom/maxis) dan review blog 
  3. review blog 

tarikh tamat contest ini adalah pada hari jumaat 2 september pada pukul 9.60 malam ..


untuk permulaan aku nak tag :




kalau ada yang tidak jelas boleh tanya direct dekat aku .. melalui fan page atau blog ni sendiri .. selamat maju jaya .... p/s : KALAU KURANG DARI 10 ORANG JOIN CONTEST NI . SECARA AUTOMATIK AKAN DIBATALKAN CONTEST INI

www.tips-fb.com

14 comments:

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

thanks ya tag choki :)

♥matmin♥ said...

http://keringusi.blogspot.com/

budak comell said...

http://thisismystoriesd.blogspot.com/2011/08/contest-aku-suka-lagu-raya.html , piqa buat ;)

Eda Latiff said...

alamak, kalau pakai bil macam mn?..huhu

Phat said...

http://phatthegreat.blogspot.com/2011/08/aku-suka-lagu-raya.html

rawt2 aku join

Miszyuyu said...

thanks ke #900 =) rawt rawt hawt! =)

Farrah Missmelayu said...

nak join bole kann ? :)

FYA PELANG! said...

nak join. nak join :)

Jiejah Gorjes said...

sy pengguna digi!! hehehehe

http://jiejahgorjes.blogspot.com/2011/08/kontes-aku-suka-lagu-raya.html

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

hai . choki join .

http://barneypocoyochoki.blogspot.com/2011/08/aku-suka-lagu-raya_26.html

:)

Cya Irah said...

Hye..,sye JOIN..:)

http://budakslowpunyeblogg.blogspot.com/2011/08/aku-suka-lagu-raya.html

pinkcolour82 said...

haiiii
cikmala join gop la
http://pinkcolour82.blogspot.com/2011/08/aku-suka-lagu-raya.html

hamzah ian said...

aku noob weh pasal mende gini.. hehe

outbound di Malang said...

salam gan ...
menghadiahkan Pujian kepada orang di sekitar adalah awal investasi Kebahagiaan Anda...
Tetaplah semangat memulai hal baru !
di tunggu kunjungan balik.nya gan !