yang lepas jangan dilepaskan

Thursday, March 31, 2011

awek mane patut rawt rawt pilih ?

asalamualaikum..

perghh.. setelah mengalami minggu banjir kat Dungun Terengganu neehhh.. hari ni baru la nampak matahari.. syukur alhamdulillah..buleh la aku menjemur kasut,stokin,baju2 aku yang kotor tu (mak yang jemur)

ye laaa.. malam ni sepatut nye aku ade kelas addmath.. tapi tunda hari sabtu.. ntah kenape la cekgu aku tuu.. haha.. tapi best jugak.. ley blogging malam2 nehh.. wuhuu !

back to the topic.. awek mane ? awek ? rawt rawt ade awek ? oh nooo.. joke je tuu.. bukan awek laa.. kasut futsal nehh.. bia pon rawt rawt dah ade satu kasut.. tapi kasut tu akan uzur dalam 1 2 bulan lagii.. tak salah lah aku buat perancangan awal nak pilih kasut mane yang cantik n sesuai dengan rawt rawt...

FIRST !


 nike five atau T5 ntah ape name.. tapi nice jee.. haha.. harga dalam 250 jugakk..errkkk.. mane la rawt rawt nak korek duit tuuhhh..dalam tabung pon ade.. ermm ermm.. 3 sen..wakakak !


SECOND !!!!!
 NIKE mecurial pergghhh!!!!! hahaha.. i wondering this shoes will at my leg secare tiba2.. wakaka.. nak sangat pakai mecurial.. tapi ramai cakap cam tak sesuai dengan care rawt rawt main..tapi cantik doee.. addicted ! rm250 jugakk ..zzzz


THIRD !!!!!!!


NIKE CTR360 AND CTR MAESTRI .. waaaaa.. ni la pilihan utama rawt rawt..sebab mecurial tu susah nak cari.. jadi rawt rawt memang nak kasut ni laa.. wooooo..jeles kot bile tengok kawan2 pakai yang bawah tuuu.. haiisshh.. someone tolong beli kan untuk rawt rawt.. ngeee


jadii.. kesimpulan nyee.. kasut mane kah yang paling cantik bagi korang untuk rawt rawt beliii ?? cepat bagitau.. sape bagitau sekali dengan alasan.. rawt rawt akan hadiah kan kasut ni dekat die.. haha joke~ 
www.tips-fb.com

11 comments:

gigiAriEma said...

wahh gigi suka yg second tuh weyh! sempoi gila.. amek tuh tau.. ngee :P :)

rayne rawt rawt said...

susah la nak cari :(

bila blog bercerita said...

abg kitew pkai yg third 2....
not bad lah...die pon ckp ksot 2 okeyh...weeee~

oRkEd PuTiH said...

salam..sy suke yg third 2..merah itam..nek colour 2..huhu..

rayne rawt rawt said...

:: ooo.. memang ramai pakai yang tuu.. memang best.. tapi harga mahal..hahaha.. kite ni takde duitt :(

rayne rawt rawt said...

:: really? tolong la beli dekat rawt rawt

pendekar laut said...

pndangan:klau untk ftsal,jnji selesa ngn kaki,bla men nnt xrsa kekok dan xleh blame kasut klau gme kta spoil skit nnt,color style tu klau hjau daun pisg or putih or merah mmg meyerlah..walllaaa

NurAsyikin said...

yang merah yang last tuu semadd ! :)

rayne rawt rawt said...

pendekar laut : hahaks.. thanks.. tapi kalau kaler pink lagi annoy kan ? wakaka

rayne rawt rawt said...

nurasyikin: rawt rawt pon suke kasut tuuuu

saya budak baik..:) said...

ingatkan awek mne td..hehheh