yang lepas jangan dilepaskan

Friday, January 14, 2011

BEN ASHAARI ! MASIHKAH KAU INGAT ??

    hahaa.. pagi pagi dah buke blog femes... nak cari ilham je .. maklum lah..aku mane lah otai.. auta je kuat..hahhaa.. okayh okayh.. ben ashaari ade buat segmen neh.. nak tahu lagi lagi dah lagi? kelik sini

    seperti yang disuruh.. first time aku berblog.. wahaha.. hamprak pon taktau ape ape.. pasai blogwalking , nuffnang la semua.. follower pon ciput.. tapi aku ade sepupu yang membantu..nak kenal die? femes kot.. woot woot..untuk buat belog ni takde pahit nye kot... sepupu aku je tolong.. jadi mudah lah sikit.. tapi yang marah nye.. time adi anon yang buat kacau.. ahaha.. tu yang pahit.. hehehe..susah senang nye bile aku ketandusan idea..

      takde ape nak bagitau selain merapu apabila aku mengalami jangkitan virus merapu.. har har har..biase la kan.. belog yang baru nak naik macam aku ni.. tak ramai jugak yang nak stay..nak nak entry aku yang merapu je.. mesti blogger2 lain datang sekejap je.. ke ade readers setia kat blog ni? bagitau dulu..cepat! hehee.
  

       yang ni honestly memang pernah rase down bile berblog sebab follower dan uv tak naik naik.. rase cam " biarlah..aku nak buat blog ni private lepas ni" tapi aku teringat kat readers aku lak.. hehe.. semangat tu diberikan oleh korang semua .. kan? kalau takde readers.. blog mane lah nak maju lau camtu...hhehee...korang la pemberi inspirasi kat aku.. banyak entry2 aku curik dengan korang.. tapi aku tag ye sumber datang dari mane2.. haha.. bak kate Faizal Tahir ... peminat dan penyokong aku adelah Semesta aku...hahaa..

      blogger pertameeeeee sekali yang meninggal kan komen pade entry yang pertame .. rase rase woot woot jugak.. hehee.. sebab die yang tolong bagi tips sane sini kat aku.. sampai aku rase.. PERLU KE?hahaha.. tapi mende tu memang perlu.. huhuhu..thanks yauw!rase kalau secare depan2 ni tak pernah dikeji atau dikutuk.. sebab aku boleh dikatakan newbie.. tak reti nak mengutuk or dikutuk lagi.. hahaha.. ape ape pon..

     blogger yang selalu ade dekat blog rawt rawt nih adelah .. woot woot . si comot comel . iqbal hakimi . hazimah.. yang mane rawt rawt tak tag tu jangan marah.. tenet sini agak lembap dan tak boleh loading lame2.. die hangin.. that's all..



  1. nak bagi nasihat kat blogger baru? aku pon agak baru. hehe.. okay2.. aku cam nasihat kat diri sendiri la.. hee.. kepade blogger baru.. jangan cepat putus ase..kalau readers kurang ke ape.. tu makne nye tenet kat tempat dorang ade problem.. bukan blogger korang tak sedap.. keep your work.. korang akan jadi femes cam ben ashaari lau work hard..hahaha..
  2. blog pertame yang aku follow ade lah.. niid!.. sebab nye blog die memang sempoi..suke header dan tagline die.. "aku dia dan kamu" haha..entry die cukup kemas.. dan sporting gitu..haha.. nak tahu banyak2 pegi la korek sane.. rawt rawt tak tahu banyak sebab baru je lepas follow die..hehe..die baik je tau..
www.tips-fb.com

12 comments:

sicomot-comel said...

oyeah..!!
Gudluck ijang ;)
*support my bunny macho neyh..hehehe

sayangku said...

dtg sini dr blog abg ben. salam perkenalan :)

http://sayangku-lover.blogspot.com/2011/01/ben-ashaari-masihkah-kau-ingat.html

Matika said...

hai..sama2 kita berblog..
mamat pun dah join..
jom singgah baca..
http://luahan-hati-matika.blogspot.com

Syafiq Rosli said...

selamat berblogging..nice story

Lulu caldina said...

semoga berjaya dalam dunia blog..
maju dan terus maju

rayne rawt rawt said...

trime kasih every badi

FaKArePa!n said...

singgah dari segmen ben ashaari.. selamat berkenalan..

yad'z said...

datang golek3 dari BA... besh2..

farhaniza azman said...

sambil terkulat2 kite dtg ke mari.. wah! menarik kisah mu itu..lalalalla.. sorry dah mereng sket..hahaha..salam perkenalan.. jom folo balik..saye dah folo sini..

nur said...

Selamat kenalan.. o join gak sekmen ni.. dari blog comot nih.. alang2 folo trus

Jemput keALL IN ONE

Shina Jelita said...

blog woot2 tu memang best .
suka gak baca entry kat situ.

woot-woot said...

miahhahahha XD