yang lepas jangan dilepaskan

Saturday, April 2, 2011

rawt rawt bloglist

tensen tensen.. baru balik kelas addmathh.. haha.. nak wat camner.. budak skolaa.. kene la rajen2.. kann.. kalau malas kan tak pandai.. kann.. ke camne? kann.. dah dapat penyakit kann.. kann.. - -'' haihh.. lapaq laa.. sape nak blanjer rawt rawt makan ? kann..

haha.. kite abai kan makan dahuluu.. rawt rawt sebenarnye bukan buat bloglist.. tapi dalam perancangan nak buat.. tapi nak tengok sambutan ramai ke tak.. lau sikit.. tak payah buat.. tapi rawt rawt nak kene betol2 paham dulu care buat bloglist.. memang mende ni senang kan nak buat.. tapi bagi rawt rawt susah.. haha.. tak tahu kenape.. haiisshhh...

okeii.. sape setuju cadangan rawt rawt ni.. post je "setuju" atau "tidak" sekali dengan sebab dekat page rawt rawt dekat facebook.. ni ha [link] die..
bagi yang takde facebook tuuu... komen je kat entry sini okeii www.tips-fb.com

5 comments:

FariehanIbrahim [LBC] said...

apa yg kena post tu? link ke?
lampi plak. ~.~'

rayne rawt rawt said...

LBC : rawt rawt cakap.. lau stuju dengan cadangan tu.. post je dekat fan page rawt rawt.. paham ? ngeh3

syafiqakarim said...

jgn lupa blog iqa.
haha setujuuu ;p

FariehanIbrahim [LBC] said...

ouch3, bru phm..heee
wat lar, InsyaAllah, comel join jerk! ^^

Haruuta Chan said...

Buat la ^^b