yang lepas jangan dilepaskan

Wednesday, March 30, 2011

rawt rawt bertukar

asalamualaikum.. 

waaaahh.. lame kan rawt rawt senyap kat blog ni.. padan muke korang.. mesti rindu entry rawt rawt yang power,mantap,ala ala otai kan ? hahaha.. ekceli rawt rawt takde idea nak post entry baru.. sumbat idea.. korang pon lau ade idea banyak2 tu.. kongsi gok siket.. adooiii... then.. disebabkan takde idea.. rawt rawt mengambil tindakan drastik untuk mengubah header ,background n macam2 lagi kat blog ni.. bayang kan.. sebelum ni rawt rawt hanya pandai mintak tolong orang saje.. woot woot dan cik scc la mangsa rawt rawt suh buat itu ini.. haha..tapi sekarang.. rawt rawt dah pandai berdikari.. pape pon.. thanks la korang.. tanpe korang rawt rawt tak reti nak buat mende2 ni.. readers pon same tolong rawt rawt..thanks yawww 

okei okei.. pendahuluan mantap kan ? hehehe.. korang tengok kan blog rawt rawt dah berubah sekali lagi.. wuhuuu.. ni semua hasil titik peluh rawt rawt bersama kakak rawt rawt.. die yang ajar rawt rawt nak buat header.. haha. cantik tak ? kalau korang nak buat jugak.. contact je die.. ni ha blog die . hippo

pape pon .. jom tengok header2 yang pernah rawt rawt guna .. :) 

 first header rawt rawt.. hehe..credit to woot woot sebab buat header ni.. sumpah lawa.haha.. tapi biasa la broo..aku pon manusia.. always nak perubahan n kepuasan sendiri.. haha.. akan ku simpan header ni sampai kom ni rosak ! haha...

unfortunately.. second header tak sempat diselamat kan.. kakak gua yang cepat sangat tukar header ni n tak sempat nak save header dulu .. kepade scc sorry tauu.. lau ade save lagi header tu.. tolong kasi okei.. :)


anddddd.. ni la hasil titik peluh kentut berbuih aku.. wakaka.. baru first level.. memang buruk.. wuuu.. takpe.. lepas ni nak buat yang lagi mantap.. lu tunggu ! hahaha..


www.tips-fb.com

9 comments:

Tok Esah said...

haha, semat.. sempoi dan ringkas

rayne rawt rawt said...

thanks tok.. haha.. tok la tok saya !

woot woot said...

weh semat kot..lagi semat dari aku nye buat dulu..haha

sicomot-comel said...

yeah..

ijang dah majuuu ^^

tahniah ye..
dah makin smart dah sekarang..

em,,scc tahu perubahan ijang ni kat Shoutbox woot2 tdi ^^

p/s: oh,header lame tu? Ade je lagi scc simpan. nak ke? camner nak bagi ye?

rayne rawt rawt said...

haha.. tak la wei.. alakadar je buat nehh

rayne rawt rawt said...

eh nak jer.. post je dekat wall fb rawt rawt..

meaw said...

meaw suka yang header first tu,huhu..lawa :)

rayne rawt rawt said...

huhu.. semua suka yang woot2 buat.. rawt rawt bile nye T____T

YaNa said...

shemat dua2 header tuh..