yang lepas jangan dilepaskan

Saturday, January 8, 2011

"Bloglist Rabbit dan Bunny Comot"

         BLOGLIST LAGI ! kali ni aku nak join bloglist ni.. sebab aku di tag.. dan berbesar hati untuk menjoinkannye...erkk..ape tuu..wakaka...






      banner wajib untuk join bloglist ni..heee... nak kenal sape yang buat bloglist ni? nak tahu peraturan nye?
kelik sini !

      macam yang diperintahkan..hee.. die suh bagitau sebab nak duduk dalam bloglist ni kan... ok2..aku bagitau

1.sebab nak bermesra lagi dengan si comot ni dan yang lain :)
2.sebab nak up kan traffic secare halal XD
3.sebab nak femes (lalala)..

 manusia yang bertuah :

ziemah
buttermagenta www.tips-fb.com

2 comments:

sicomot-comel said...

metasyeh join !:)

smoga kita sama2 maju dlm blogging..

enjoy!hihi

Mr.IX said...

tengok2 format nak join bloglist ni...haha