yang lepas jangan dilepaskan

Friday, January 7, 2011

eh.. sekolah dah bermula ke ?

       korang nak tahu tak nape aku tak buat entry pasai sekolah padahal aku masih budak remaja sekolah...
adekah kerane aku terlalu koya dan pikir aku dah besaw gajah? takk.. bukan macam tu.. sebab nye.. err.. aku pon tak taw...

       haaarrr... ye laa.. skola dah seminggu start.. tapi aku kan baru je form 4.. mesti ade orentasi lah bagai..yang tak best nye.. budak2 form 4 kene regging macam kite baru je kenal sekolah menengah..tu la tak best nye.. tapi yang best nyee..ermm.. ape ek yang best? ok abai kan...haha..


        sebenar nye aku rindukan form 3.. aku seorang pustakawan.. fuyooo.. rajin membace tuu..hak3.. aku la yang paling malas sekali..zzz..rindu nye nak pakai baju kuning.. hensem tak aku pakai baju sekolah warne kuning lengan panjang? nahh.. korang bagi jawapan kat komen yee..



apabila aku mengalami kebajetan yang amat mendalam..zzz...


satu hal lagi nak tanye... korang nampak kan lencana sekolah aku? 
agak2 korang.. sekolah aku femes tak?
femes weeyhh !!ingat balik.. siap masuk movie lagi tau tak !


TENGGOOKKKKK !!!!



femes nye sekola aku.. same kan lencane tu..masuk filem AKU TAK BODOH laaa..hahaha.. bangga kot..tak caye?igt aku edit ke?hahaha... pegi la tengok movie die kat pawagan tak caye..lalala
www.tips-fb.com

7 comments:

qaqa said...

waahh sekolah lagii blajo molek k,, kekgi leh ah mad said bg habuan.. haha

qaqa said...

waahh sekolah lagii blajo molek k,, kekgi leh ah mad said bg habuan.. haha

comot said...

semat sgt kot....
waakkakkakakka....

rayne rawt rawt said...

ahaha.. iklas ke tuu..

Kodet said...

ceyh , igtke artis yg belakon tu ko... tekejut aku ko hensem sgt..hak2

MAKCEK bukan NENEK said...

ohh nsemnya aerill zafrel.
heheh

miss_rainbow said...

ekh rawt rawt!!
kita satu tingkatan la...
aku pon pom 4 jugak!!!
:p
nway, ko ambik jurusan pe??