yang lepas jangan dilepaskan

Monday, January 10, 2011

Rawt Rawt mintak maaf !

  

    sebenar nye ade banyak mende yang saye nak mintak maaf.. saye pon tataw ape salah saye.. dan kebelakangan ni rase cam tak sedap.. then rase cam bersalah tanpe sebab.. zz.. entry ni just nak mintak maaf je..ENTRY NI BUKAN UNTUK MENCARI PUBLISITI MURAHAN *HARAP MAKLUM*


    firstly nak sorry pade blogger yang mari dekat blog rawt rawt ni.. mybe saye tak balas kunjungan readers atau lambat ke.. atau kurang komen komen nih.. rawt rawt ni masih bersekolah.. then..masih ade sedikit penyesalan sebab tak dapat mende yang rawt rawt nak pade result PMR last year.. agak struggle lah form 4 ni..kerja kat skola berlambak.. then plus dengan latihan petang.. rawt rawt kan minat sukan.. jadi..petang2 mesti ade latihan olahraga lah bagai.. malam wat kerja lagi.. jangan la anggap rawt rawt sombong.. nanti nuffnang caye kat korang kan.. abes dah tak jenguk belog ni..hehe..



   secondly..har har.. untuk pertame kali nye.. rawt rawt cerita kat korang pasal masalah rawt rawt.. dah tataw  nak ngadu kat sape..hehe.. ye la.. rawt rawt bukan nye orang bijak dalam belajar.. pagi tadi.. pegi la jumpe PK HEM.. cakap sal tukar kelas.. nak ambik account.. saye cakap pendek je.. "cekgu , saye nak tukar kelas account leh? " cekgu tu punye karangan mulut.. perghh.. cair aku dengar.. haha.. tanak bagitau ape die cakap..then.. tak puas hati lagi.. pergi dekat pejabat.. mintak dengan pengurusan nak jumpe pengetue..hah tu die.. langkah kanan masuk bilik pengetue die dah tengok aku lain macam.. zzz..dah la aku ni wanted dekat sekola.. tetibe kuar bahse aku dah.. haha..cakap la kat beliau.. nak gini gini gini.. (hek3) die pon nasihat la.. cakap.. tak payah tukar kelas.. peluang cerah bile stay je kelas lame..huh.. aku dah bingung.. tak tahu mase depan.. zzz.. pegi dekat kaunselor..tanye die.. bidang mane patut aku ambik.. nah kau.. panjang lebar die punye cakap..haha.. sampai aku pon tak sempat rehat.. erk. yang ni nak mintak maaf kat cekgu2 rawt rawt.. sebab tak masuk kelas die..ketua kelas dah cari aku ngate tempat..hey.. ingat tak bedose ke tak masuk kelas cekgu tanpe pengetahuan cekgu.. lau cekgu tu tak restu ilmu kite cam ne? nyesal kan? ape patut rawt rawt buat ??

   last sekali nak mintak maaf dekat diri sendiri...lebih baik rawt rawt cakap.. mintak maaf dekat Allah ..
bukan nak same kan diri sendiri dengan yang maha Esa.. tapi diri sendiri dah banyak berdose dengan Nya..semua orang tak perfect kan.. semua tak sempurna kan? satu minggu sekolah.. macam2 bende dah kene.. tak satu tahun lagi.. haih..


lastly peace no war :)
sebarang silap tulis ni.. bagitau ekk
www.tips-fb.com

9 comments:

RuSh D said...

no hal ler..bkn jer ada apa2 pn...:)

fara feroza said...

sy maafkan..cewahhh (ye ye je ade wat salah kat farah..huhu)

AJL kak pah menang.!!

-[miracle]- said...

rawt rawt kelas ape?
nape nak tukar? =="

fariehan ibrahim said...

ambo maafkn dri ujum ank rmbut
sapa ujum tpk kasut bot. ahha!
errrkkk,, XD

pipoq said...

biase la tu beb..kalo dah nama cikgu memang banyak bunyik..hehehe..

ape pun ko pikirkan la ape yang cikgu cikgu ko tu cakapkan..muhasabah diri sikit..

ko bukan tak tau, barangkali apa yang kita suka tu tak baik untuk kita, dan barangkali apa yang kita tak suka tu baik untuk diri kita..

qaqa said...

alaa meh cni nok tmboh ceramoh sket..xyah ikut cikgu,, kalo mu dapat kelas sc then nok tuko g accaun coz mu ase xleh bwok sc.. juz buat jgn takot.. ak amek sc.. xberani nk tuka,, then aku smbung matriks sc lagii smpai ke u skrang amek sc.. tp aku ada kwan.. 1mrsm dulu.. spm amek sc.. ciap sumer subjek sc dy A1 spm.. tp dy dah letih nk bljo ke sc.. susoh kan.. so dy amek account wktu matrik,, n 4.0 matrik taw.. skg kt UM amek ekonomi.. and dpt biasiswa diraja..!! tinggi dari JPA taw.. so,, kalo mu ykin nga..akaun.. n suke gop math.. amek.. xbimbang. serius!!

rayne rawt rawt said...

hoho... thanks thanks thanks...
yakin je dengan diri

sicomot-comel said...

sabar je la ea ijang..
itu hanyalah sbhgian drpd ujian yg ijang kne trime..
mne taw spm nnt meletop letop??
kite tak taw kan..


p/s: Comot dah buat promotion utk blog ni hari tu sempena bloglist Comot. Er..dah tgk?

miss_rainbow said...

rawt rawt jujur dr aku la kan..
jgn AMBIK AKAUN!!!
sumpah susah nk dengan pengurusan akaun segala bagai..
tu belum masuk pengiraan nye lagi..
baru bln 2 da rasa cam 2 tahun study akaun..