yang lepas jangan dilepaskan

Monday, December 27, 2010

yeah! berjaya membuat tuuuutt!

      walaupon aku baru sahaja melepasi PMR! walaupon umur belog aku baru mencapai erm erm (seminggu kot) tapi aku mengglenya kan diri pergi ke first blogger gathering di TER (terengganu ape ntah x tahu) mase nak pergi tuu..aku tak tahu nak pakai ferrari ke volvo ke honda civic..last2 aku buat keputusan untuk pergi dengan kawan aku...ngeee..wakakka...da da da..malas nak cerita panjang2..bukan korang suke membace belog aku pon..

     okay3..aku pon tak tahu sebenarnye nak cakap ape ni..har har har...tapi gathering tadi memang best tahap dewa 19 ar..orang yang aku tak kenal selame 15 tahun.. 5 minit je ley friendly..wakaka..see.. best kan..rugi korang tak join..
 
    korang yang join tadi.. ley tak aku nak tahu belog2 korang? kita bersua mesre dalam dunia belog pulok...ghehhee...ley tinggal link anda di komen ni okay! yang lain pon lau nak pomod belog sile kan lerr..     = ='' www.tips-fb.com

10 comments:

deCrewz said...

Gathering? Best woo.. Kat KL dirang ada buat TT hari ahad baru2 ni tapi x sempat join, kje...

rayne rawt rawt said...

oo ekk...
hahaha..join kat tganu pulop..
hehe

Puteri Iqa Izyan said...

terengganu equestrian resort ye adik..hahaha

pics mne? hahaha...

rayne rawt rawt said...

adik hanyaa.. mentang2 aku junior..
wakaka..

kamera rosok.. x ley tgkap gmbor td..
wakaka

Mr.IX said...

singgah2 n follow2 selepas gathering bloggers terengganu tadi!

iqbalhakimi said...

haha...aku baru cadang nak g ngan heli td...nak amek mu ijang,.

chittysarah said...

owh tidak...
nak join tapi jauh..
apekan daya~~~

GergasiKecil said...

=) tehee...peserta paling kecik...

CIK TOM said...

semuanya sempoi dan sporting...
ni blog cik tom..huhu...

http://www.ciktom.com/

♥ARIFA♥ said...

tuan blog nie org dungun ? dungun kat celah mana ? ;O