yang lepas jangan dilepaskan

Sunday, June 26, 2011

ade orang bidas entry barbican aku lerr .

asalamualaikum .


hello abam hensem awek cantik dan selain itu sekalian ..

sorry minggu ni aku agak sibuk dengan program dekat sekolah .. tapi aku try post entry jugak tapi pendek2 je la . haha , bukan ade yang nak bace pon beloh picissss ni . time aku on9 pon agak kurang . sebab cik hippo dah ade dekat rumah so tepakse bahagi mase on9 . selalu aku je yang conquerr . muahaha . 


ok back to basic . takde pon yang bidas entry BARBICAN aku  tuu . entry dah lamee. tapi aku baru dapat satu komen . aku sangat respek komen die . berani bagi pendapat sendiri . tu lah motif aku adakan ruang komen . bukan untuk komen "dah bace , best sangat entry ni! " tapi yang aku nak adalah pendapat dari readers . pendapat tentang entry yang aku bagi . tak penting pon komen semata mata nak promote entry korang . kan aku dah letak shoutmix .. pegi la kat situ . insyaallah aku balas kalau niat korang baik . ngeh3. 

tapi malang nye . aku tak dapat jejak sape yang bagi komen tu dekat entry aku nihh . aku gelar die anon baik hati la . sebab die baik hati bagi pendapat tentang barbican tuu . die tulis macam nih .



Anonymous said...


xniat nak menuduh sesape..tapi knpe setelah 6 thn Barbican berada di Malaysia bru timbul isu ni..cube pikir kan...

Kat mekkah pun org minum..xkan mekah jual benda haram..

die hantar 2 kali . ngeh3. tak tahu sama ada orang sama atau anon lain . kalau anon lain macam pelik pulak . ade anon datang bg komen dekat satu entry dalam satu masa dekat blog yang tak pernah dikunjungi manusia nihh.. muahaha , gurau 

Anonymous said...
cube cek dekat pengedar barbican..ada tak depa promote halal beer..
aku rase xde..kat botol pun xde tulis... 
kalau isu botol same ngn botol arak..
tin pepsi tu xsme ke ngn tin... 



 wooooooootttt . respek la braderr .. betul jugak die kate . kalau nak samakan jenis botol tu sama dengan botol arak . asal tin pepsi orang tak kate pape . erkk . ade ape dengan pepsi pulak ? 


then aku pon jawab laa . macam ni


asalamualaikum
yes you're right anon . tapi kenape perlu anon ? kalau anon ade id nape tak tunjuk je ? bukan anon ni salah kan sesape . just bg pendapat . zzz . tapi takpe la . aku terime je . lagi pon aku tak kate pon barbican ni haram . aku just hurai kan nape orang ramai duk sibuk sal barbican nii . hehe . (ke anon ni orang yg aku kenal?)

 ye la kan . cube try cek dalam entry tu . ade ke pendapat peribadi aku cakap barbican ni haram ? kalau ade aku mintak maaf .. aku just bagitau yang kenape sekarang ni (dulu) orang ramai cakap barbican ni haram . kan aku hurai kan kat situ . lain orang lain pendapat kan . hehe . 


zzz . dah cukup merepek . aku dah pening. tak tahu ape yang aku tulis nii . hahaha. saje je nk bagitau yang anon ni brilliant . hehe. tabik ! :P

www.tips-fb.com

4 comments:

saiazuan said...

anon anon.. aku pernah skali je minum barbican ni..

aku_azreen said...

aku blom lagi baca pasal entry ko pasal babrican ke @ sewaktu dengannya.. tapi bagi aku satu jer, sejak azali lagi kita dah tahu arak tu haram. And then timbul pulak produk beer yang halal. aiceh! nampak sangat ada makhluk2 yang cuba menghalalkan cara..
just ingat satu bende jer..
babi kao di sembelih dengan cara islam dan dimasak dgn cara islam..ianya tetap haram doe..
*sorry my words too harsh...
MATLAMAT TAKKAN MENGHALALKAN CARA...


Latest entri guwa:Ada Raksasa Disebalik Bukit

rayne rawt rawt said...

well sekali lagi nama kita sama . azreen . ngeh3 . its okai , betul je ape yg ko kate tu . tak ada sape boleh menghalalkan mende yang haram . temasuk PM NAJIB muahaha .

Zulfikar Hazri said...

itu BUKAN BEER halal..

itu hanya minuman barley bercarbonat.

sama macam grape juice sparkling wine...

sesape yg mengharamkan apa yang halal... sama lah berdosa dengan orang yang menghalalkan apa yang haram...

bukan kerana nama ia boleh jatuh haram...

kalau gunakan hujah tu...

jadinya.. Ginger beer dan root beer haram lah?