yang lepas jangan dilepaskan

Thursday, May 19, 2011

Otai dah follow blog aku . sekali dengan nasihat .

okei . pembace blog terabor sekalian .

firstly nak mintak maaf sebab komputer yang rawt rawt sedang gune ni mengalami sedikit masalah virus . jadi dengan langsung nye tak boleh nak printscreen gambar 'otai' yang follow blog aku nihh .. who's that ? yes . he is IR (IzamirRidzwan) . takes time ok nak tulis name.. hahahaha ..

okei . secondly nak bagitau sebelum die follow aku.. sebenar nye dah lame aku jadi silent reader dekat blog die .
tapi semalam terdetik hati aku yang amatur ini untuk komen di blog beliau dekat entry ini . [perlu ke berblog dengan ayat skema ] mantap .

aku terjumpe blog die pon sebab sepupu aku sendiri yang baik dengan IR ni kot . WootWoot . haha. tak boleh di nafikan .ayat2 dalam entry bro IR ni mantap . even ayat die dalam 90% skema  . tapi kalau anda semua bace entry tu . takkan bosan . tu la kelebihan die . satu lagi IR ni mesra je . kalau komen anda menarik hati IR kan .
beliau akan cube mengulas balik komen anda . aku pon tak pernah terpikir nak buat macam itu . haha .

okei . tanak cakap banyak . memang blogger kenal die kot . sebab die target pembace blog IR adelah blogger. kalau tak silap lah . lastly . tentang entry aku sebelum ni [link] . IR ni sendiri ade memberi nasihat yang berguna . tapi setahu aku . aku takde sebar nombor aku dekat mana . ape ape pon thanks brother IR .

p/s : aku tulis entry pendek2 sebab aku dah tahu korang bukan nye rajen sangat nak bace panjang2 . bukan semua okei . yang terase je lah . hahah ! www.tips-fb.com

8 comments:

ir yien said...

Hehehe..ir pada nama sy ialah illiyin roslan =)

YAYA AZURA said...

rasa semangat kan bila otai follow..

*dok terabor pong blog nih..molek doh...jom join bloglist..

selendang merah said...

aku suka dng hasil pnulisan IR semuanya berilmu...bila baca kita x kn bosan malah kte kn sntiasa tnggu lg hsil penulisan dia..taniah sbb otai dh follow..

Shiety Myra Chubbyra ;P said...

sokong!

Ad-Dien said...

WADi dah agak lama kenal IR..knal blog dia lah..hehe..yup dia pun kira otai blogger and entrinya pun bagus..mkasih yer sudi kenalkan smula..jom ler ke WADi selalu..sntiasa terbuka untuk rawt-rawt..bebas untuk ambil ilmu di WADi..

World of Ad-Dien (WADi)

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

mu kenal IR jah..IH mu kenal dak?..haha

meaw said...

okay,TAK JELES ..sebab saya dah penah jumpa IR :P

fAreL... said...

nice blog..follow me back ya...