yang lepas jangan dilepaskan

Thursday, January 20, 2011

kenape aku tak follow belog kau ?

    

    sorry uollsss... har harr... lame tak update kann.. berape hari baru padahall...hari ni aku sangat keletihan.. pagi merentas desa kat sekolah.. syukur dapat nombor 12.. ehehe.. petang tu aku main futsal pulok.. malam ade tusyen lagi.. baru balik tusyen addmath.. baru aku tahu addmath macam mane.. memang aku sayang addmath lah
lepas ni.. hak3..

   oteyh2.. tah mengarut.. entry aku kali ni nak bagitau kat korang.. kenape aku tak follow belog2 yang akan aku sebut nantii... korang nak cakap aku sombong? belagak? huhh.. ikut laaa... atas aku lah nak kelik ke takk... okay? belog aku bukan nye best sangat ponn.. huhh.. tanak bace ? syuh jauh2.. hehee...

okay 1 : belog anda terlalu berat..

gambar hiasan 

tenet kat aku ni bukan nye laju sangat.. soo.. belog2 yang berat tuu.. kesian lah ke blogger lain.. jenuh tunggu loading tau..banyak nye monyet2  berjuntai kat belog korang.. nuffnang pon tak berape nak bukak lau belog cam tu tahu ! zzz

2 : belog berlagu..


ni mybe stengah orang tak setuju.. tapi bagi aku menyakit kan telinga.. hehe.. aku kalau time blogwalking ke.. time blogging ke.. aku memang suke suasane tenang.. bile kau mari kat chatbox aku.. aku layan dengan sebaik hati lah kan.. tapi jangan la pasang lagu2 yang menyakit kan telinga.. aku ni jenis on9 malam2 je.. len kali letak nasyid ke.. okay? tenang sikit.. hehe..


3 : follow me back ! 


menyakitkan :)

yang datang kat shoutbox aku.. kalau nak follow.. silekan laahh.. tapi jangan lah cakap.. dah follow sini.. follow balik yee.. macam tak iklas je bunyi.. just nak dapat ramai follower.. mesre lah sikit dengan blogger lain..cari shoutbox.. then type pah tu tinggal je.. watdehek.. tips untuk korang.. letak shoutmix tu kat bawah2 sikit.. sambil2 dorang cari chatbox anda.. die scroll tu mane tahu terbelek entry korang kee.. hehee.. woot woot ajar nehh ! 


4 : blog 18sx , politik dan sbg


  bukan aku je tak suke kott... aku rase blogger lain dan NUFFNANG sendiri tak berape berkenan dengan belog2 cam ni.. bukan nak kutuk belog yang berpolitik.. tapi bace tajuk entry aku.. kenape? sebab ni lahhh... pandangan peribadi je okie ! mesti ade anon yang kutuk aku.. wakaka..


5 : belog muram ,sedih ,  mengamuk 


satu group lagi.. pekej aku buat.. harrr.. tak paham? okay aku jelas kan.. belog yang tiap2 kali entry die post.. mesti emo lah.. pagi ni.. pakwe aku mintak clash .. tengah hari .. minah tu lah curi bf aku ! malam pulak.. teringat kan si dia.. oh my lover.. chaaaiiitttt ! bukan nye suami atau bini kau ponnn... baik clash je.. buat dosa je couple.. wakaka.. 






okay okay.. korang? antara 1-5 .. korang sokong yang mane?  hehehe..dan bagi pandangan korang pulak cepat !! haha.. sape paling kretif aku bagi hadiah 10 ringgit to4.. cepat lah.. cepat lahh.. anda ditipu.. aahahha..okai.. tu jeehhh ... 
www.tips-fb.com

23 comments:

Puteri Iqa Izyan said...

blog akak kau follow tak dik?

ahahahahahahahaha :D

rayne rawt rawt said...

yang lame takkan di remove.. hehe.. ni baru nak tetap kan undang2,, waakaka

meaw said...

hahahaha! sis pon sokong every point :D

rayne rawt rawt said...

thanks thanks

Fariehan Ibrahim [LBC] said...

yg no 3 ngn 4 tu aku xminat.
adeh!

err, belog aku berat x?

kamarukom said...

yeah! no 2 tu sgtla btul..trpkse mutekan speaker..chis...so ni nk folo blog aku ke x?hahahaha..btw entry ni menarik..aku folo!

ADfeez said...

aku setuju!! kekadang mcm hampeh je rasa bila org ckp.. i follow.. follow me back ok..
tp yg tu leh thn lg.. koman2 die follow.. ada yg ckp i follow.. tp x follow pun.. siiot je.. hahaha

rayne rawt rawt said...

: hahaa.. tak ponn.. okai je.. btw..
tanye comfirm kan.. tanye otai2 yang hebatt

:okey thanks.

RuSh D said...

setuju semua di atas...

sicomot-comel said...

setuju3!

tp..no 5 tu maaflah.
kekadang emo jugak lah.
TAPI BUKAN PASAL PAKWE MAKWE ok?haha
salunya emo sal blog tu la..huhuhu

p/s:yess,,Comot kiranya kuat blari la drpd ijang coz taun lepas mrentas desa Comot dpt no.8.. hehehe

rayne rawt rawt said...

comot : hahaha.. ye lah tuuu.. pompuan trek pendek.. rawt rawt dah nak sampai 8.0 km berlari.. orang2 pon lagi lajuu.. hehe.. jom try lumbe. brom brommm

tomatokering :) said...

dulu ada letak lagu . tapi dah lame buang . nak dtg tak ? kikiki

eida said...

haha~
dik, hang follow blog akak x?

:p

bukan tak ikhlas, balas kunjungan orang kata :)

tapi, every point sangat bernas...

akak paling tak suka yang tang letak lagu...kalo internet slow, memang bunyinya bingit asyik duk srettttt3~

~syazwanie~ said...

menarik n cgt setuju...

ermm.. i pown emo gak.. but kekadang je la...
muhahaha... =P

sicomot-comel said...

Anda ditag untuk join Bloglarian. Tempat blogwalking yang paling mudah dan best. Jom la join ! =D

safra said...

hukhukhuk.. nasib baik xda 5 5 tu..

rayne rawt rawt said...

hahahaaakkk...

E!ra said...

saya sokong sume ! kecuali nombor 2 tu -,- .. HAHA XD ..

Ujang9897 said...

blog gua semua di atas..tue yg lu tak POLO kan...sggh terus blah..hehe..

tp gua polo blog lu..sbb blog semua di atas takder..

iqbalhakimi said...

haha...blog aku ada salah satu ciri diatas..nak wat macam mana ni? =P

Kodet said...

yg no5 aku agak x suka... bab2 cintan memanjang nih...

PS :
Header Design Percuma 5 star design . Jum dapatkan

lieafiezazally said...
This comment has been removed by the author.
Sun At Night said...

hebat lah. akuu suke ayat kau xD jadi reader kau yang setia lah bro.