yang lepas jangan dilepaskan

Thursday, May 19, 2011

siape pulak menjaja nombor talipon aku nih !!

wahai pembace setia dan curang rawt rawt sekalian alam .

sebelum tu . nak tunjuk gambaq siket .

ok . kepade iqbal hakimi . ni la evo10 aku . mengidam sangat. muahaha .. nah bace entry ni kalau nak tahu cerite nye [link] . sesungguh nye jangan lah kau jeles. keh4

okei . dah cukup lawak jenaka . sekarang aku nak tanye . siape yang bace entry ini yang ade nombor talipon tangan rawt rawt ? ade ? ok tolong delete sekarang . sebab aku dah sakit hati sangat kebelakangan ini ramai sangat awek2 yang call , mesej . konon buat buat salah number. then bile aku cakap its okei . die pulak menggatal tanye duduk mane lah bagai . tahu la aku ni gojes . demm !

aku tak tahu la betul ke tidak yang mesej tu awek ke lelaki . haha .. ayat dah la menggelikan .

" ups .cory sanad2 . cilap send no . ppe un . clamat tawan . " 

eeeiiii ! hahaha. untuk pengetahuan anda semua . aku tak layan perempuan macam itu melainkan aku sendiri yang menggatal . tapi itu jauh sekali .

ingat nak la sebar nombor awek tu dekat sini . tapi dengan rase hormat dekat die . tak jadi lah niat . tak baik buka aib orang . berdose . keh3 .


rawt rawt berkata : kalau ye pon nak mengurat rawt rawt ni . cari la care lain . care yang bersih . hahaha .
                                joke .lols www.tips-fb.com

15 comments:

sicomot-comel said...

amboi..

dah ade peminat yg ramai !
keh3

hai ijang,,leyh taye tenal2 ngan awk x...??
hehehe

nur athirah said...

hahaha . cam hape tah !!

weh2 , dungun ke ? lorh ganu jep .

hey , camat knal , itew pon bdx ganu jgx ! BHAHAHAHAHA :)

rayne rawt rawt said...

scc : waaa tidakkk !! tamau tamau .. mak itew tak bagi itew tawan dengan awad ..

rayne rawt rawt said...

nur : woohh.. yedop .. taktik jugak ke nih ? wakakaka

eja said...

haha..yerk~~geli bce mecej udop tu oww...eli eleman itew...itew ace itew nk utoh2..ahahahaakk!!!

rayne rawt rawt said...

wahh . tolong lah . rawt rawt tak pandai nak tulis gitu . cikit2 bleh ar

tim said...

ala..nak kaco sket pun tak leh ker......tak sportinglah awak ni

hahahahahahaha

diana said...

eiiii..
pelatnye!!geli!!
budak tadika main2 telepon mak dia tu..
hahahah

cik kacak said...

HHI sabo je lah , kalau pempuan yang mesej - tu tanda akhir zaman , pempuan nak try laki

kacak follow sni ;)

rayne rawt rawt said...

cik kacak : biase la . perempuan mane tak tertarik dengan rawt rawt. muahahah !

♥misz nana♥ said...

haha.. misz nana lah yang jaja nombor talipon tangan rawt rawt kat awek2 cun.. kah3..

sabar eh.. jangan layan budak2 tuh.. lagi satu bagus tak layan dak2 pompuan menggatal camtu.. :)

syazana.not.single said...

eh, gojes ke??
nak number fon boleh.
nnt iteww wat2 calah nombor ngn awk.
awww.

yucks, geli tekak. hehe.

rayne rawt rawt said...

ambil je laa .. 999 . muahah !

Izamir Ridzwan said...

no phone jgn publish even kt FB

rayne rawt rawt said...

okei bro !