yang lepas jangan dilepaskan

Thursday, January 6, 2011

anugerah juara lagu (faizal tahir)



mesti korang cakap aku ni takde entry lain dah nak buat kan.. pezal tohir pa ceroh..hahahaa...
maklum la..peminat die.. banyak la kite tahu pasal die , banyak jugak la aku nak share kar korang.. 
korang tengok kn gambar aku yang atas sekali dekat belog ni.. ade tulis rockensteiners kan?
tu la name fan club FT..lau tak tahu jugak tanye la FT sendiri..zzz...

   yang ni pasal plan FT untuk malam AJL (anugerah juara lagu ) pade malam ahad ni...dengar kate.. die nak buat show sambil berendam dalam air.. betol ke? pergh hebat gilew.. dah la ajl yang lepas die buat show mantap tapi simple je..maklum lah.. bertongkat kan.. tak mampu kot nak buat all out gitu.. yang 2 tahu lepas lak.. lagu sampai syurga...dengan main tukar2 baju nye..potong rambut nye.. haish...kalau aku pon semput nak nanyi..serabut lagi..zzzzz... ape ape pon same2 la kita tengok malam ahad ni ye.. camne jadi tak jadi plan die.. har har har... 

p/s : kepade manusia yang tak pecaye pade kate2 aku ni.. aku ade bukti la  wei ! 

nah kauu ! zzzz
www.tips-fb.com

15 comments:

Anonymous said...

hoo.ft pah ceroh..kekgi lemas lam aer baru gimik..hahahaha...(blog n0ra..hahahah)

Anonymous said...

hoo.ft pah ceroh..kekgi lemas lam aer baru gimik..hahahaha...(blog n0ra..hahahah)

Anonymous said...

hoo.ft pah ceroh..kekgi lemas lam aer baru gimik..hahahaha...(blog n0ra..hahahah)

Anonymous said...

hoo.ft pah ceroh..kekgi lemas lam aer baru gimik..hahahaha...(blog n0ra..hahahah)

iqbalhakimi said...

uish..abg aku tu!..haha

rayne rawt rawt said...

tak perlu pon anon wahai manusia..

shapoji said...

soory to say, tak suka FT...

rayne rawt rawt said...

shapoji.. aku suka orang macam kau..
tak guna id anon ..haha.. x kesah la.. bukan nye sape pon die kat aku.. :)

woot-woot said...

aku suke ft..ft pon suke aku..kami gay

rayne rawt rawt said...

komen lagi kontroversi

Novelgurl said...

cayalah !

bukan photographer said...

aku tak kesah pon die nak tunggang terbalik..bukan abang aku..hahaha

iekasub said...

faizal tahir always terbaikk!

Joy Norin said...

lagu hanyut dia nak wat dlm air ke???dasat!!!!!!!!!

Anonymous said...

tu org la anon!!
peachippo.com.
bile ulangan ajl?