yang lepas jangan dilepaskan

Wednesday, May 25, 2011

muhasabah diri dan mencari idea

salam readers ini belog terabor

dua tiga hari sebelum ni fikiran rawt rawt selalu kacau dengan pelbagai masalah . dan rawt rawt mengambil inisiatif untuk pergi ke suatu tempat ciptaan Tuhan yang tenang lagi indah .

walaupun semasa berada di tempat tersebut hujan rahmat turun renyai2 . tapi hujan itu menyebab kan tempat ini lagi indah dan nyaman . rawt rawt blogging dengan gambar malam ni . saksi kan


this is ameer harish . one of my best ever friend . still remember him ? rawt rawt dah pernah buat entry pasal die ni dulu . ahah . bace lah siape beliau sebenar nya dekat sini [link] (dont take it seriously)



 jika faizal tahir ada ray ban beliau . rawt rawt ada oakley . muahaha ! 


 melihat dan mensyukuri nikmat yang diberikan oleh Allah 
sementara itu mencari idea idea yang boleh 'laku' 


 ni lah muka owner blog terabor yang memang dah terabor . haha ! 
encem kan 


 abang nelayan mencari rezeki walaupun keadaan masih hujan untuk menyara hidup nya 



lastly rawt rawt berbangga kerana mempunyai kawan yang kuat untuk mengangkat rawt rawt yang memang berat ni 
www.tips-fb.com

2 comments:

cucu umie said...

ayie suka pantai..mcm cantik jer tmpt tu?? kat maner ea?? btw, hargailah mereka yg sellu disamping kita..

Miss Jingga said...

whoaa...blog ni tak terabor la..kemas jaa (;