yang lepas jangan dilepaskan

Tuesday, May 24, 2011

1 tab dah boleh blogwalking banyak blog !

asalamualaikum

hampir keseluruhan blogger sudah mengetahui bahawa network baru di tanah air kita iaitu WootMedia.my dan di bawah wootmedia ni ada pelbagai rangkaian web yang bersangkut paut contoh nya kedaikopi.net , iluvblog.com , usrahonline.com . semua nya dicipta oleh anak muda yang mempunyai idea yang kreatif iaitu iniwootwoot.com

dan baru baru ini beliau telah melancarkan satu rangkaian dimana anda boleh blogwalking dengan pantas tanpa membuka tab yang banyak . iluvblog^walking ialah satu komuniti untuk mengumpul blog blog di dalam sebuah group . setakat ini 7 group sudah di aktif kan .


  • Blogger Tercinta Official
  • Sahabat Blogger
  • Blogger Pantai Timur
  • Blogger Bawah Tanah
  • Kita-Blogger Group
  • Blogger Malaya Group
  • Special group


rawt rawt pon sudah join group pantai timur dan traffic rawt rawt setakat ini luar dari jangkaan . jadi anda semua di alu alu kan join kerana hampir 3500 blog akan dimuatkan didalam group tersebut . banyak kan ?




gambar di atas adalah salah satu blog yang sedang di blog walking . mudah kan ? 
anda hanya memerlukan 3 saat untuk loading page tersebut (bergantung pada kelajuan internet) 

untuk mengetahui lebih lanjut tentang cara untuk join group ini . layari 
http://wootmedia.my/2011/iluvblog-blogwalking-community/

rawt rawt di group pantai timur sila lawat yer
www.tips-fb.com

4 comments:

meaw said...

nak joinnnnn..tapi tak selalu bw,jarang2 dh,huhu

ZouL said...

tq utk info ni....

related post dari blog aku punya Traffic ke blog

Arpiiz said...

bagus lah ni, senang nak berblogwalk ye..hehe

salina sayang said...

hebat ah! lagi senang nak blogwalking camni.hehe