yang lepas jangan dilepaskan

Monday, May 2, 2011

Kuala Lumpur Day 2 (part 1)

ahakkss .. sambungan cerita di hari yang ke dua .. penat naik bas dah hilang.. time pegi shopping la pulopp... jom sambung bercerita :
ni kl ke kat mane ni ?


8.00 a.m

sikit2 8 a.m hahaha.. dah memang aku bangun mase tu.. takkan nak tulis pukul 5 stengah petang pulakk.. hadoii
aku bangun then take a bath .. fuyyooo.. duduk kl dah pandai speaking.. eh tapi betul ke ayat tu ? wkakaka..aku mandi , makan , makan ? erkk .. tak .. aku minum sahaja.. kat rumah takde makanan .. roti je 2 keping.. mane cukup tampung saiz perut aku .. 

kan dah cakap.. tak cukupp


10.00 a.m 

amboi lamo benar aku mandi.. ahhaa.. saje nak skip.. sebab time tu aku online la main2 la.. takkan nak tahu jugak kot.. hehe.. ok! dah siap hensem wangi2.. betolak ke ktm .. 

then brenti dekat hentian putra.. dalam ktm tu bayang kan laa.. punye sesak orang.. hari sabtu kan .. plus dengan ade bookfair lagi.. ergghhh.. ade satu cina tu kan .. tau la badan die besar.. beg pon besar.. pastu tak reti2 nak letak beg die dekat bawah .. ni duk galas je.. aku pon tersepit dengan beg tuu.. haisshhh.. rase cam nak buang je beg tuu..tapi disebab kan iman aku kuat.. haha.. kuat la sangat. .

hanye tuhan ,aku , woot woot, dan orang dalam ktm tu je yang tahu betape seksa nye mase tuu .. hahah ! yang klaka nye.. time nak sampai dekat hentian putra.. ternampak la satu tempat duduk kosong.. aku pon capai je laa.. tup2 dah bunyii..HENTIAN PUTRA ~ .. bangsat betull .. tak sampai 5 saat aku duduk.. sibaii 
penuh kan ?

11.00 a.m 

okeii.. dah sampai dekat hentian putra.. sebenar nye aku berempat tahu.. rawt rawt , lynn alyna(novelis) , hippo and woot woot  .. yang pompuan 2 orang tu kakak aku .. wootwoot tu sepupu .. bukan sepupuku suami ku okei ! 

kakak2 ku terus masuk ke pwtc and terus ke booth kaki novel dimane tempat lynn alyna berjumpe dengan peminat2 die.. haha.. aku dan woot woot tertinggal di belakang.. biase la .. 2 lelaki macho.. jalan pon tak laju.. control2.. haha ! masuk je pwtc .. waaa.. lebih kurang dekat ktm tadi ! sesak gile.. masuk dekat booth karangkraft . tak leh nak jalan.. orang ramai.. plus panas.. haha.. ekon dah ade.. tapi haba lagi banyak ! tepakse aku dengan woot woot masuk booth yang takde orang sebab nak ekon.. haha ! 

okei.. pegi booth gempak starz .. beli komik zint ! waaaa.. lame tak beli komikk.. haha.. zint la my first choice.. dapat beg gempak starz.. tapi lynn alyna ambik ..sibaii .. zzzz


12.30 p.m 

errkkk .. p.m ke a.m  ? aku pon dah kompiuss.. tu la.. suh blajaq tinggi2 tanak.. kami semua keluar dari pwtc.. dah penat bersemakk.. pergi the mall sebelah .. haha.. cari tempat makan.. sebab dari pagi tak makan.. lapar kot ! demmm !! 

lastly !! takk .. tak jumpe tempat makan lagi.. semua penuhhh .. takpe.. tahan lapar duluu.. 
wootwoot bagi cadangan suh pegi mid valley .. ahaha.. ok aku setuju .. jomm.. satu hal .. naik tren laa.. nak beli tiket tuuu !!! macam nak beli tiket maher jenn  jerr.. perghhh.. dah la takde barisan nasional..berterabor sekali.. memang ergghhh .

dekat 2 jam beratur dekat situu .. baru la dapat tiket melalui altenatif lainn.. haha .. kami berempat pon naik tren ke mid valley .. dem ! ni nak cari makan je nak shopping.. ahaha.. pape je laa.. ambik kesempatan ala2 duduk ki'el .. alala 

p/s : terpakse sambung di part 2 di sebab kan terlalu panjang.. hehe .. nanti kan yauuwww ..
www.tips-fb.com

4 comments:

woot woot said...

wakakkaka...macam sardin weoioi !

Rena Haswani said...

Tak boleh blah ayat mu x)

cherry said...

haha...mmg macam sardin=)

meaw said...

uittt,kalau lah ada bebetol org naik train tu sebegitu ghupe kompom kena saman!