yang lepas jangan dilepaskan

Sunday, May 1, 2011

Kuala Lumpur Day 1

    seperti yang rawt rawt janji kan di page sendiri [link]  yang rawt rawt akan kongsi kan percutian rawt rawt kat korang semua..sorry sebab rawt rawt takde kamera . ade pon henpon abang.. tapi dagak lambat die nak upload.. die bz kerja..hehe.. sorry yeahh !

 8.00 a.m
bangun pagi . satu hape pon tak kemas lagi.. baju sluar tak packing.. dah dengar suara merdu dari luar bilik : "awal2 tak mboh kemah baju, pagi2 hari ni la nok nyusoh ke mok" 
eheks.. tu la suare ibu tersayang.. capai tuala then pegi wangi kan diri yang dah wangi..lala~ 
lepas tu packing la serba serbi 

banyak nye barang :'(


10.00 a.m 

semua dah siap .. ayah pon dah panas kan enjin kereta ferarri beliau .. ferrari tuh ! hahaa
dengan memakai baju ala2 kelabu berseluar jeans berkasut converse .. aku pon naik la krete ayah aku.. mak aku pon ikut nak hantar anak tersayang nye kat stesen bas..haha ! 

haha ! gambar curik dari google


11.05 a.m 
haha ! memandai je 11.05 a.m .. lebih kurang laaa..dalam stengah jam aku menunggu bas berjemana adik beradik .. hehe.. oh dah sampai.. ok.. bersalaman dengan ayah mak then naik la bas tu dengan kakak ..yehoo ! kuala lumpur wait for me .. rawt rawt datang..haha 

bas ni la aku naikk :)


7.15 p.m 
okei.. takde ape yang menarik pon dalam bas tuu .. sebab kebanyakan nye aku tidoq.. jadi tak ingat pape..haha ! dah sampai dekat stesen bas kajang .. menunggu kakak sulung ku iaitu lynn alyna.. penulis novel sepupuku suami ku .. tak kenal ? uh .. anda ketinggalan zaman.. femes kot..hahaa.. beliau datang ambik aku ditemani woot woot dalam kereta viva . fuuhh. tak sabar nak sampai umah mak sdare tu .. aku stay umah mak sdare jehh ..ehehe.. 

besar nye rumah kuu 


10.35 p.m 
aku tido .. =)) 

selamat malam 

www.tips-fb.com

5 comments:

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

g kl tak ajok..hahaha..ferrari tuu..

shahrihan said...

ferrari tu cntik... :)

Kuyeh_Wilcha said...

maner siri 2..
cpat2!!
deadline da dkat!

Rena Haswani said...

ferrari maroh oh. haishhh. hahaha!

Cik EpaL HiJau (^^,) said...

this week baru nak pegi kl. ^__^