yang lepas jangan dilepaskan

Thursday, March 10, 2011

pagi2 korang dah berzina dengan syaitan ?

asalamualaikum....

hahaa.. tengok.. rawt rawt sekarang dah tak update blog macam biase.. :'( nuffnang dah tak care.. biar lah.. niat iklas blogging untuk sampai kan ape yang patut dekat readers tersayang rawt rawt.. hehe.. cepat puji rawt rawt hensem baik sekarang ! dah ? lau tak puji lagi jangan bace bawah2.. nak ngajuk :(

dah2..pendahuluan spm 2012.. hehe.. isi2 penting pulok.. berkaitan dengan tajuk atas tu .. haa.. korang tahu tak.. korang pagi2 dah berzina dengan syaitan .. kenape aku cakap cam tu ? suke hati aku la.. blog aku.. korang ade hak nak halang? takde kan .. haha.. sebab nye.. menurut cekgu yang ngajar mathmode aku.. hari tu die ceramah agama.. ntah kenape dengan die nak beragama pulak.. tapi takpe.. cekgu tu memang best.. hehee..

die cakap.. pagi2 bile korang bangun tido.. mesti korang "geliat" dengan mengangkat tangan dekat atas kan? maksud rawt rawt.. macam kat gambar ni..


tangan angkat atas tu kan .. ehehe.. ni menurut ape yang cekgu rawt rawt tu bace.. lau buat aksi tu pagi2.. ibarat berzina dengan syaitan.. takut nyee.. rawt rawt dah jadi tabiat.. haishh.. kene ubah ni.. sepatut nye bangun la dengan cara islam..

yang ni satu lagi.. korang salah tafsir ni.. CARA TIDOQ! yang betol nye menurut yang rawt rawt sendiri bace.. kaki mesti la menghadap kiblat.. supaye bila kita bangun terus badan dan dada kita ngadap kiblat kan ? haaa.. tu la cara die.. tapi lau ade pembetulan sile bagitau ekk.. hehe..

then.. ape care yang betol sebenar nye ? ade sape2 ley bagitau ? huhu.. bagitau ok ! www.tips-fb.com

7 comments:

Tok Esah said...

betul doh ooo rawt2.. hehe

woot woot said...

erk,nape plak bangun camtu berzina ?

intan suraya said...

intan jarang geliat angkat tgn camtuh..huhu

rayne rawt rawt said...

tok esah : haha.. betol betol betol

rayne rawt rawt said...

woot woot : menurut bacaan cekgu gua.. cara islam adelah meluruskan tangan kedepan kaki .. tu yang die cakap.. ade bantahan sile kemukakan oke

rayne rawt rawt said...

intan : haha.. bagus la tu

qila said...

owh,iye ke?ooooooo...baru tau. :D