yang lepas jangan dilepaskan

Thursday, March 17, 2011

google tolong femes kan rawt rawt lah..

asalamualaikum..

hhaha.. lame gile aku tak post entry.. tenet lembap la sekarang.. aku pon jadi takde mood nak blogging ni.. jangan marah ye readers ku.. aku ade readers ke ? ade orang nak bace ke entry aku ? errkk.. tak kesah laa.. jujur je aku tulis ni walaupon takde nak bace ..wuuuu T_T 


humm.. udah2.. takpe la.. nak wat camne .. blog aku bukan cam blog orang lain.. femes.. sebut blog die.. semua kenal..aku.. sebut rawt rawt.. ape tu rawt rawt ? wujud ke ? sedih tahu ! humm..


tapi nasib baik ade pak cik google nak tolong femes kan.. thanks ye.. sayang pak cik google ketat2.. hehee.. sebab ape aku cakap camtu ? sebab time aku search "entry lawak" then kuar lah stepek inibelogterabor.. hahaha.. tapi bukan top laa.. second topp.. tak caye gak.. ingat ke entry lawak orang lain lagi top.. ye la.. entry rawt rawt mane pernah top top.. ataupon searching aku kali ni nasib je kuar tu ? humm ntah la.. tapi hepi kot bile kuar atas2 kat google.. hehehe.. korang pelik asal aku heppy ? aku pon tak tahu.. saje nak happy.. suke hati laa.. hehe.. tengok pic kat bawah ni


haha.. sebab aku search mnde yang open kot !!! ... 


p/s : tu je nak tulis  :P www.tips-fb.com

8 comments:

♕ Mr.IX ♂ said...

tahniah! mantap gitu.

♕ Mr.IX ♂ said...

tahniah! mantap gitu.

Inspirationalefeks said...

wah best nyer

AMMAR YASIR said...

Cayalah rawt rawt ni... Tahniah

rayne rawt rawt said...

ixbar : haha.. time kasih !

rayne rawt rawt said...

inspiration : best kot .. hehe

rayne rawt rawt said...

ammar lagi hebat.. haha

Budak Giler Cadbury said...

nak jgk dipemeskan oleh incik google =='