yang lepas jangan dilepaskan

Thursday, February 10, 2011

time time traffic memuncak !

asalamualaikum...


sorry readers.. 2 hari tak update ape ape.. rawt rawt demam yang sebenar nye.. wuu wuuu..memang tak larat sangat.. pergi skola pon tak aktif mane.. petang trening lagi.. aduuhh.. malam homework.. then tido awal.. tade mase.. disebabkan malam ni ade lah malam minggu.. jadi rawt rawt ambil la kesempatan neehh.. hehehe.. harap2 cepat sembuh sebelum tournament badminton ahad ni..

ok dah la pendahuluan tuu.. berbalik pade tajuk tuu.. ape ? rawt rawt nak bagi tips lagi !! ngeh3.. ni bukan tips laa.. ni just nak bagitau korang.. mase mase yang bloggers ramai tengah update blog die.. jadi.. sambil2 tu korang boley la pomote blog korang.. jadi traffic korang pon naik.. haaa...(tips kot)


HUJUNG MINGGU

betol kan ? hehe.. hujung minggu la antara mase yang paling ramai bloggers duduk mengadap blog kesayangan neraka mereka.. huhu.. jadi.. mase tu la korang pegi goda kaw kaw blog2 lain.. bagi ayat2 pemanis sikit2.. buat baik.. then die datang nyee blog korang.. asalkan blog korang ringan..





SOLAT JUMAAT

hehe.. ni bukan suh blogging time2 solat jumaat.. jangan buat ye wahai kaum adam.. ni mybe tu pompuan yang malas nak tolong mak die kat dapur.. haa.. pade korang tengok citer kat tv tu.. ntah ape ape.. mybe mase ni ramai yang update blog die time ni.. sebab balik je aku solat jumaat.. tengok dashboard.. pompuan je posting banyakk.. hehehe.. kan ? betol ? 





MALAM 

ermm.. lau malam ni dalam pukul 9 ke atas laa.. sebab ramai kot yang on9 mase nii.. hehe.. lain la yang ade kelas malam.. macam rawt rawt ni.. best student kate kan.. adoii...



PAGI


kalau pagi pulak.. aku rase kurang sikit.. tapi still boleh dapat uv yang ramai.. hehe..sebab sekarang kan time orang tunggu result spm.. jadi die bosan2.. die blogging.. then.. mase tahu rezeki korang.. hehe. tapi korang kene la rajin blogwalking.. kan..kan..




PETANG 

petang aku rase pon ramai jugak.. kalau bloggers yang jenis kurang bersukan.. die akan bersukan depan blog die ni.. hahaha.. kan.. tapi lau rawt rawt.. mustahil ade petang2.. bz sepanjang petang..wakaka..



p/s : ni antara pendapat rawt rawt dan beberape bloggers yang lain.. korang macam mane? setuju ? 

p/s lagi : korang paham tak entry rawt rawt kali ni ? 




www.tips-fb.com

6 comments:

sicomot-comel said...

yeah...
paham3 ! =D
pandai ijang olah ayat ek..
bagus..
tapi,,ijang tdo awal???haha.ada keraguan di situ yee

ha,ni SCC tag ijang !
http://sicomot-comel.blogspot.com/2011/02/contest-jejaka-terhangat-nak-bagi.html

fadhdeela said...

btol2..tp mlm tu yg paling strategik :P

Meh singgah: Keracunan Makanan!!

Anonymous said...

malam homework????bhahahah...

NIFA said...

"sekarang kan time orang tunggu result spm.. jadi die bosan2.. die blogging.."

-_-"

rayne rawt rawt said...

@nifa.. adakah anda mengalami ketidakfahaman entry rawt rawt.. dah banyak kali kot.. haha

rayne rawt rawt said...

aku suke ayat anon tu.. sebab die dah tahu yang aku ni malas buat keje skola malam2.. wakaka