yang lepas jangan dilepaskan

Monday, February 7, 2011

Hebat nye para bloggers

asalamualaikum dan selamat malam.. :)

lawak lak rase bile SCC suh rawt rawt ni banyakkan tips.. makne nye buat entry pasal tips macam2 lahh.. hehe.. rawt rawt buat tips tu bukan nye suh tiru 100% .. campur belake laa.. saje nak berhibur dengan tips2 ni.. hehe..
lepas ni lak ea rawt rawt buat tips pasal "tips teraborkan blog" wakakaka..

okei dah mengarut..kat sini rawt rawt nak bagitau .. indah nye kite yang ade blog.. hebat nye bloggers.. banyak nye kelebihan bloggers..nak tahu ? betol ? siyes? tanak bagitau.. wakaka..oteh2..


1 .OTAK KITA AKAN SENTIASE BERFIKIR.. betol tak? sungguh laa.. fikir je idea2 baru nak wat entry.. kadang.. tengah memandu tengok mamat motor lain macam sikit nak tulis dalam blog.. tengah2 masak mari idea nak blogging..tengah2 tido then mimpi naik aeroplane dengan iqbal hakimi pahtu tekejut sebab idea tuk entry baru dah dapat.. har harr...

 woooo O>O


2.BUDAYA MEMBACA bloggers pon bertambah kan.. bloggers lau nak maju.. mesti rajen membace.. kan ? lau yang jenis tggal jejak kat shoutbox tu.. sampai bile nak maju - -''

amboi rajen nye bace paper

3. ISU ISU HANGAT pon bloggers cepat tahu.. .. gossip2 artis pon cepat je tahu.. nak2 yang jenis polo je gossip artis ni.. tak payah tunggu berita malam2.. tu pon berita asyik tunjuk yang BN BN BN... opsss sorry berpolitik..1 malaysia !! sorry lagi - -'


4.AKU TAK TAHU DAAAHHH ... hehehe... pergi la tanye otai2 ape kelebihan diorang sebagai bloggers.. 

www.tips-fb.com

8 comments:

Hanifatin said...

xphmla rawt rawt yg num 2 tu.
mmg ayt tu ssh nk phm ke, sy yg mmg ssh nk phm? hahaks. >.<

rayne rawt rawt said...

bile mase ade readers penah faham dengan entry terabor? blog pon terabor.. hahaa.. ntah.. tulis tuk suke2 je..

Hanifatin said...

HAHA. like2~

sicomot-comel said...

hahaha..

yeah,
tips ni amat berguna utk "terabor"kan blog SCC !!
hahaha

mekaseh ye ijang..
sikit pown takpe..
jnji seronok bce sini ;)

EIZ_ZIE said...

cik pelangi sokong num 2 tu!!!
nak cari yg tinggal jejak kat shoutbox tu berlamabak gila tapi lau nak cari yg baca entry memang susah...
:P

anamizu said...

jgn tinggal jejak kat shoutbox aje kalo nk maju kan?kan?kan? hak3

newer post : |khalwat!!!|
older post : |loving-loving ke???|

| cik azeya | said...

ngaha.
tawu takpe.

kdg2. letak kat shoutbox je. -_-
komenlah sikit.

barulah namenye satu malaysia.

hahaha

NIFA said...

heh, setuju cik azeya! ;;)