yang lepas jangan dilepaskan

Friday, February 4, 2011

friends ... sorry

asalamualaikum..

sehat semua wahai readers ku yang tersayang ? alhamdulillah.. jangan sakit2 ea dan jangan cari penyakit.. hehehe..

kat sini aku nak nak nak nak nak nak.. nak bagitau kat korang semua terutame kawan2 yang kenal aku... sebenarnye aku sekarang berade di sebuah hotel di kuala lumpur.. ramai yang tak tahu.. betol.. aku mengikuti program sekolah .. dimane die menukarkan pelajar sane dengan pelajar kat sini.. aku keseorangan ditemani guru sebagai penjage

aku akan berade dalam 2 minggu kat sini.. dan mybe kawan2 aku tak tahu dan tertanye2 nanti.. ehh.. mane "rawt rawt haa? " aku dah buat persetujuan dengan semua cekgu yang dorang takkan bagitau kemane aku.. tapi disini aku nak bagitau laa.. please.. kawan2 aku yang membace.. tolong jangan pecah kan rahsia.. banyak menda aku nak buat disini selain mengikuti program yang sengal nehh...

pertame nye.. aku nak tenang kan fikiran yang tengah serabut.. sorry friends.. aku bukan serabut dengan korang secare keseluruhan.. tapi memang aku tak perlukan korang buat mase ni.. second nye.. aku nak tengok dengan mata kasar aku sendiri tentang cara pergaulan remaje kat ki'el nii.. bosan tengok dalam tiwi..ye laa.. dulu pon lau mari sini.. 1 hari je.. tak nampak mane.. tu pon duduk umah sedare..


ape yang program tu nak aku buat adelah die suh aku catat ape yang aku dapat kat sini.. mudah je kan.. tak perlu pegi sekola.. hehe.. tapi die beri aku pilihan sama ade nak tulis dalam nota aku ke atau nak tulis menggunakan keyboard ? hehe.. aku pilih la keyboard kan.. aku ley kongsi2 sikit.. lau aku tulis tangan.. takkan aku kene sebar kan kertas2 tu kat kl nehh..

friends.. i'll miss u all.. sumpah aku takkan lupe korang.. aku beli nye hadiah2 kat sini.. sebab makan minum sponsor.. jadi aku perlu save duit untuk beli belah jee.. ehehe..





friendssssss... jangan la kau marah aku bile kau bace ni.. sebab aku takkan tinggal nye korang.. aku masih di dungun ni.. tak kemane pon.. atas tu semua angan2 aku je.. mustahil menjadi.. sorry guys.. anda jangan percaye ye guyss.. www.tips-fb.com

11 comments:

woot-woot said...

ceist,mati2 aku ingat betol.zz

uhda said...

agak dh

Jaune said...

hahhah. aku dh agk dh tipu nih! xkn la sng2 je kau xpyh blaja

rayne rawt rawt said...

woot woot : har har.. tak mungkin kan ..

uhda dan jaune : pandai main agak2

aiz-DIN said...

Hampir terpedaya... hahaa...

rayne rawt rawt said...

hahaha !

Cik Ungu Violet said...

-_-'

baek2 ye di sana. jaga diri. uiseeh. hak hak hak.

sicomot-comel said...

hahaha..

kuang asam punye ijang !

angan2 udeh..

FariehanIbrahim [LBC] said...

LOL! slmt mengenjoykan diri. haha! XD

Cik TeN10 said...

mmg pelik lah kl ada tugasan cmni.. time ngah bca td ingt nk crik la skolah mana bdak ni.. tgk2 last skali berangan je?..adehh tak penah terpikir plak nk berangan camni.. haha

rayne rawt rawt said...

anda semua terkena.. yeshh2.. sile lah fikirkan care nak kenekan rawt rawt balik.. ehehe