yang lepas jangan dilepaskan

Sunday, May 15, 2011

Ku bukan Blogger lagi

lame kan aku tak tulis entry . dah . tanak main dengan blog.. taksub . traffic tak naik2. nuffnang tak kasi duit . blog orang lain semua dah naik . aku je tak naik2.. terabor sane sini . sigh *

demm ! mustahil aku nak buat mende gini .. muahaha.. aku just malas nak post entry.. ketandusan idea . idea nak buat entry cam sumbat . sebab otak aku ni pon dah sumbat sekarang . but still positive ! 

okeh . sikit je nak post . sebab dah seminggu sebenarnye aku ade mid year exam . 
tu pasal lame tak blogging . traffic pon dumm ! jatuh gaung ..

i just wanna say ..
 say 

.. errkk 


Happy teachers day ..

 terima kasih kepada semua guru2 aku yang bukan sahaja mengajar ACBED , 1423 ..
malah mereka juga mengajar aku mengenal erti kehidupan yang indah ini .. sayuuu~ 

kepade guru akademik aku .. cekgu ! terima kasih cekgu ! tanpe cekgu .. saya tak senakal ini. muahaha.. joke je .. cekgu la yang mengajar aku macam2 .. tak reti nak sebut.. muehehe ..

kepade cekgu sukan aku .. coachh !!  
thank you so much ! (cekgu wa suke speaking) tapi terabor.. 
cekgu lah yang mengajar saya asas sukan ini . bola sepak . bola baling . badminton . olahraga . macam2 lah !

ustazah .. 
ustazah dah mengajar saye bernasyid masuk pertandingan . johan sane sini,, tanpe cekgu .. takde orang lah nak daftar untuk kite cekgu . ngee~  

tapi dalam banyak2 cekgu..

cekgu sekolah rendah aku yang aku paling sayang.. sebab dari aku kosong 0* dari tak tahu ape ape .. sekarang.. aku dah pandai berdikari .. dah pandai pegang pen . dah pandai pakai baju sendiri cekgu ! 
*eh tu mak aku .. asal ko nih - -'' 

i wish .. all my teachers yang dah berumah tangga .. saya , Mohd tuut tuut . doa kan agar rumah tanggah cekgu2 semua bahagia sehingga selamanya .. 

dan ! 

kepade cekgu yang masih tak kawin . saye sudi kawini cekgu .. muahaha ! tak de lah ..
saye harap cekgu buat kerja sebagai guru ini seiklas ikhlas nye .. dan dapat jodoh secepat yang mungkin ..

jasa mu dikenang guru ku .. guru kami . <3 



www.tips-fb.com

22 comments:

cucu umie said...

besokan pengorbanan guru sehingga menjadikan kita berjaya.. tanpa mereka siapalah mereka itu??

kucing said...

aww..huhu..
hilang sorang blogger

eyjalukman said...

kem slm cikgu ehh . hehe

Askrie Hishamuddin said...

haha. kelakor! jemput ke blog ;)

fadzleen rasidi said...

tq ckgu :) tnpa mu siapa lahh aku hheheh

mohd sasuke said...

ahaha..rse kelakar tol time bace..anyway sgt meaningful..hehe

sharifahzakiah said...

hahaha :D selamat hari guru jugak buat semua guru-guru :)

sha said...

baik anak murid ni ;P

~Arif~Asyraf~ said...

Kemas la ayat mu .. hehe .. pergh !

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

mu ni anak murid kesayangan ke?..aktif je kat skoloh..

pape pun selamat hari guru =)

jangan penah putus asa blogging..cool je!

rayne rawt rawt said...

iqbal : muahaha .. tak de la kesayangan mane.. tapi penting tu ade sikit.. lols .

farez syinon said...

guru ibarat lilin (ayat klasik.haha)

rayne rawt rawt said...

cucu : tanpa cekgu .. takde lah murid .. haha

rayne rawt rawt said...

kucing : muahah .. tak nak hilang lg

rayne rawt rawt said...

eyja lukman : insyaallah

rayne rawt rawt said...

askrie : tak pon .. haha.. okei2.. thanks

rayne rawt rawt said...

fadzleen : tanpa murid .. cekgu tak datang ke sekolah lagi. haha

rayne rawt rawt said...

sasuke : haha .. thanks2

rayne rawt rawt said...

sharifah zakiah : i hope ur teacher will read this blog.. hehe

rayne rawt rawt said...

sha : rawt rawt selalu yang baik belaka .. haha

rayne rawt rawt said...

arif : aku blaja dari mu ckit2.. hehe

rayne rawt rawt said...

farez : adekah lilin juga ibarat cekgu ? hahaha