yang lepas jangan dilepaskan

Sunday, December 19, 2010

Kali ini rawt rawt pulak bagi tips!

   mesti korang dah jemu kan bace tips dari woot kerewoot ..kali ni biar gua pulak bagi tips..ahaha..pandai mane lah gua nak bagi tips kat korang semua..kalau ambik order kat kedai makan tu gua boleh lah...ni bukan tips menjage pemakanan sihat ke ape ke...gua nak bagi tips dekat :-

a) pompuan yang cun dan tak nak dirogol..
b)korang yang mahu rumah nye selamat..
c)untuk dorang yang brase die tak selamat
cekodok! (check this out) 

1) BELA HAIWAN PELIHARAAN. 

   untuk pompuan ni..senang je..semua dah tahu kan kalau nak berjalan..jangan berjalan ditempat yang sunyi lah bagai...tetapi kali korang boleh je nak jalan kat mane2..sorang2 pon boley..tetapi anda harus lah membawa haiwan peliharaan seperti harimau ke..buaye kee..senang lah kan..lau dalam bahaye..haiwan korang tu boleh tolong..(series) *>*..wakakaka..ok, untuk orang yang nak kan rumah nye selamat..ataupon taknak bilik korang yang korang menyimpan harta emas duit muit lah bagai...same je dengan tadi..anda hanya perlu letak seekor ular yang sangat berbisa..kompom selamat...=))


ular ni baik kot..ikut cakap tuan,.. :)







  die ni ade due ekor rimau bintang..mintak la sekor...baik kot..

2) PAKAIAN
   
   UNTUK YANG (a) SAJA ! kecik balik..senang je..anda perlu menukarkan pakaian yang biase anda pakai   
time anda kuar jalan2 ke kerja ke mane2 lah...seperti anda kuar jalan...elakkan memakai pakaian yang mencolok mata..tukar kan..seperti memakai baju melayu ke..tu kan bagus..wakaka..pastu anda bawak lah batang besbol ke..tukul ke..letak dalam handbag anda...memang berkesan care ni..kompom selamat..tak caye anda terai...hehehe..jangan lupe songkok atas kepala.. tak pon serbang..tutup aurat tuu..hek3..

3) UPGRADE

     yang ini untuk (b) kalau yang  (a) nak gune care ni pon boleh jugak...hehehe...care yang paling mudah...upgrade kan rumah anda menjadi paling BURUK ! takpon takut duit habes...maklum lah..sayang duit kan...hehe..pergi je pindah rumah..rumah usang yang berpuluh tahun lame..then duit simpan bank...mudah kan..kompom lagi selamat...wakaka....tak caye? try lah..tips bergune nih.. 
   
  rumah ni tak ade orang duduk lagi lepas pemilik die pindah...ambik la kalau nakk..keh3...

   sekian..jangan la korang marah2 kat gua ni..sorry jika tips gua ni tak boleh diterima segenap lapisan masyarakat..gurau je yoookk ! ngehh33
www.tips-fb.com

10 comments:

woot-woot said...

wakkakakka..lancau..bela rimau..masyuk !

rayne rawt rawt said...

ahaha...sibai je tips.
tips aku lbih bagus dr mu kn?

Balqis Azhar said...

wa , hebat btul tips2 nie..
huhu :)

rayne rawt rawt said...

wakakakaka

Azra Rahman said...

to be honest, tips no 2 je boleh pakai, no 1 tu, bela haiwan? if i am a zoo trainer boleh la.Ni aku student lg, plus haiwan merbahaya ni unexpected.

btw, good job :)

chittysarah said...

tips..
tapi banyak menggunakan kos la law bela binatang2 tu..
lesen lagi..

hahha,cakap cam penah bela plak~~
lallala~~

NuSaNa NoSa 91 said...

ha3~ nk bwk ular la klu nk kuar jln gi mana2.. hik3~ ^_^

p/s: thanx sudi follow keen.. keen follow blek sini.. slmt berkenalan ye rawt-rawt.. ^_^

p/s p/s: laaa.. duk dungun ke?? keen duk kt kemaman~ ^_^

rayne rawt rawt said...

wakakaka...gile babs semua komen mcm karangan..btw thanks u all

Siti Safiyyah said...

hehe nak terai la yg bawak tukul dlm handbag tu.. :P

iszieylyanziy said...

gile geli ular tu,,,yek,,,eeee,,