yang lepas jangan dilepaskan

Tuesday, December 21, 2010

Hai perdana menteri .. nice to meet you!

     peerrrgghhh...sorry la readers setia rawt rawt...tak sempat nak layan peminat2 rawt rawt kat belog...biase la kan..orang besar macam rawt rawt nih bizi je sepanjang mase...(betol ke aku ade peminat? readers setia?) hahaha...dah nak masuk 2 hari aku tak post ape2 pon...maklum lah..belog terabor...sape setuju belog ni bosan komen dekat entry ni okeyh...bukan ape..korang jugak yang femes nanti..hehe..

    sape same umur dengan aku? sedar tak khamis ni kite nak ambik result PMR!! (penyeksaan minda remaja)
grrr...ape nak kisah..relaks jee...tawakal..usaha dah buat..hehehe..korang nak tahu tak kemana aku pergi semalam? tamau? ok tamau sudah..tak nak cerita laaa..ok gua cerita (mereng dah)

   dah bace title kan...haaa...gua pergi meeting dengan perdana menteri weyh! ffuhhhh syok betol...gua boleh cakap2 dengan die..tanya bajet 2011 lah..bajet membajet laa...betol ni..tak caye sudah..grr...die siap ajak gua
masuk ahli muda BN lagi! (oppss sorry..x nak berpolitik kat sini)

    gini la aku time tepakse buat kerja dengan perdana menteri...perghhh...sibuk punye hal...haaihh..semua program gua dekat kampung tertunda...haaaiih..tak pe..misi negara tu penting.. huh huh...memang pening...

 meeting bersama ahli tertinggi kerajaan...satu mende pon aku tak faham
tapi negara punye pasal..grrr...
gambar time memantau jalan baru di luar bandar.. :)

uuuppppssss!! jangan buat dosa !
tuhan marah... :) 


p/s :: GUA MEMAIN JE..WAKAKAKA...TAK DE LA ORANG MACAM GUA NAK JUMPE PERDANE MENTERII...GRRR.. SAJE UNTUK HIBURAN ANDA SEMUA... hehehe
www.tips-fb.com

10 comments:

mEteoRa girL said...

ahahhahaha !
ngok ngek sngguhhh !
ekekkekekke !

woot-woot said...

-_-"

rayne rawt rawt said...

ahahaha....
gurauan semata mata..

ANATI SOKI said...

result pmr? kamu nk amek result pmr? i taught dah student ipt. anyway.. best of luck!!

nadzirah aqilah said...

owh... bakal mengambil result PMR rupanya.. gud lucks.. wish u all da best!!!

Shaheila Malek said...

haha...kot2 jadi knyataan nanti..

rayne rawt rawt said...

tengs tengs!

i am S!L4H.. said...

mne ade terabor blog ni..ok je x tekeluar dr skrin pc sy pon..lalalalala~
ngeeee~

ieMa ackLes said...

semoga angan2 anda berjmpe pM termakbul..
hikhik

fyda razak said...

hehehe