yang lepas jangan dilepaskan

Monday, August 22, 2011

Review : Kering Gusi Blogger Poyo

asalamualaikumm .

hari ni aku nak laksanakan janji aku dekat pemenang contest aku semalam semalam dan semalam . hahaha .. jom tengok blogger bertuah yang pertama


korang teka lah mane satu die .

menurut die . blog keringusi ni masih baru dan beliau ni dah lame join dunia blogger nih .. dan aku sangat rapat dengan dia nih ..hensem orang nya . haha .. blog ni baru buat dan follower dah ramai . aku pon kagum .. umur die ni baru 16 tahun .. dan bersekolah di terengganu..

aku kenal dia di dunia realiti dia sangat poyo . muahah .. dan kalau korang kenal dia di dalam dunia blog ni aku pasti dia seorang yang sangat rendah diri .. rajin balas jejak korang . rajin romen komen blog blog orang .. belia jugak pandai bodek blog blog otai . sangat annoying . muahaha ..

okei dari segi blog pula dia menggunakan background kaler biru/ungu *aku buta warna ... dan plus pulak dengan bubbles yang sangat la girl girl . hahah . jangan marah ..kalau tengok dekat sidebar die tu banyak gambar gambar die . try la tackle satu . haha

see.. girl girl kan ? - -''

takde banyak sangat yang aku nak hurai dalam blog ni .. sebab blog ni masih baru dan aku yakin banyak lagi yang tuan blog ni nak baiki dekat blog beliau ..

ok lets see berat blog dia pulakk


kalau ikut pandangan aku setiap blog tu kalau boleh biar lah bawah dari 100kb .. bukan KB tu kotak bulat (-.-') .. kalau 100kb ke bawah tu dikira ringan lah .. try buang gadget2 yang tak perlu dalam blog tuh .. dan jangan terlalu berat ok . tak pasal2 orang mencarut buke blog korang ..

thats all yang aku review .. nak tahu lebih pergi la follow terus blog die . hehehe www.tips-fb.com

1 comment:

♥matmin♥ said...

amik toh..malu abg besar..
p/s: bkpe perkataan romen tu mg gi potong..xyoh xpew..haha..jhat2