yang lepas jangan dilepaskan

Sunday, August 21, 2011

Keputusan Contest Teka Teki Baju Raya

asalamualaikumm ..

alhamdulillah contest aku yang berjalan selama sehari semalam berjalan dengan lancar dan blogger yang join ni aku ucapkan ribuan terima kasih dekat korang semua .. aku tahu korang suka dengan kaler kaler yang korang teka tu .. kalau aku pakai mesti gojes gitu gituu .. mesti korang cakap aku berlagak sekarang kan ? ya aku berlagak .


mak bedah : "alaa bongkak lah kau rawt2 , cakap macam contest besar sangat . hadiah ciput je" 
hahaha ... hoi bedah .. tujuan aku buat contest ni sebab aku just nak naikkan traffic orang lain termasuk aku sendiri then nak kasi rapat lagi hubungan aku dengan blogger lain .. aku sure 90% korang bukan fikirkan hadiah sangat kan ? korang saje nak teka sebab bila aku pakai baju dengan warna yang korang teka tu aku nampak hensem . tu semesti nya ..


aku rase tak perlu aku nak bebel panjang panjang .. ok jawapan bagi contest aku adalah : PINK ..terkejut ?
aku akan bukti pada hari raya nanti insyaallah .. dan pemenang nya ada 3 orang yang sangat sangat bertuahh .. yang lain aku ucapkan tahniah sebab join contest aku . selamat aku doakan semua .. :)

first : http://keringusi.blogspot.com/


second : http://cikteddycorner.blogspot.com/


and third : http://peachippo.blogspot.com/

ni blog kakak aku .. aku kesian then aku kasi die teka - -''


insyaallah aku akan masukkan bloglist and aku akan review dalam minggu ni jugak.. www.tips-fb.com

10 comments:

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

wah wane pink

agak terkezut jugak lah

tapi tape lah wane ape pom bole

:)

♥matmin♥ said...

wahHH!! terkejut mak aden ..haha

cunndaa said...

alaaa...rugi tak teka pink..kekkee


tahniah kepada semua

mr_right said...

ala.. tak menang ! hee. tahneah kepada pemenang ye;)

Zakaria's daughter said...

ta aci neh. bel0m time da tt0p ! :p

Eyda ♥ said...

pink ?? huhu oke la jgk :)

iMBobo said...

tahniah yg teka betul hehe.. wah cik teddy no2 cp no3 :)

Anis Athia said...

ala..salah teka..huhuhu..tahniah kepada pemenang..selamat hari raya semua!!! ^_^

chiLleD...!! said...

warna pink agak sesuai jugak bg lelaki..hehe

ct farah said...

hoo , ta sangka . pink ! jambu ! muka legend hati kiut :D