yang lepas jangan dilepaskan

Monday, February 21, 2011

hidup nya MATEMATIK TAMBAHAN

asalamualaikum.. 

pekaboe semua ? sihat deh ? rawt rawt pon sihat aktif kat sini.. hehe.. ade tak readers rawt rawt pelajar skolah lagi ? takde ek ? (lepas skolah pon takde) .. naseb2.. eehehe.. takpe takpe.. 

korang ade tahu pasal azizulhusni tu ? dasyat kan ? lau korang nak tahu .. kampung aku sebelah je ngn kampung die.. hehe.. tapi sekarang die tak duduk situ dah - -'' .. pelajar stpm ade tak dekat blog rawt rawt ni ? kalau ade rawt rawt nak ucap tahniah kepade yang cemerlang tu .. yang kurang tu.. pecaye  laa.. Allah maha adil .. rezeki korang takde dekat stpm .. mybe rezeki korang melimpah ruah kat lain.. hehe.. doa dan usaha penting.. 

okei okei.. dah abes sesi rawt rawt buat baikk.. sekarang nak buat jahat.. eh takde laa.. rawt rawt nak kongsi ngn korang pasal MATEMATIK.. kat skolah aku blaja mathmode ngn addmath .. fuuhhh dasyaatt.. pecaye tak.. 
matematik adelah perkare paling penting sekali bagi aku.. macam aku kan.. cita2 kalau tak tinggi gunung pon.. nak maju kan perniagaan ayah aku.. tu sebab aku tak ambik kelas sains.. aku ambik pedagangan dengan prinsip perakaunan.. hehe.. telebih sudah.. 

kat sini bukan nye aku nak angkuh+bongkak+takabbur .. tapi honestly..  memang aku suke subjek addmath dan aku senang belajar addmath .. hehe..aku takde cakap aku bijak addmath kang .. hehe.. tak tak.. aku tak bijak .. aku cume suke belajar addmath je.. 

ade satu hari tu kan .. aku tepakse jawab test addmath awal dari kawan kelas aku.. disebabkan aku ade tournament badminton..fuuhh.. korang nak tahu soklan die macam mane ? tengok la bawah 


Disebabkan aku takde gambar untuk paper aku.. jadi aku mintak tolong google untuk kasik gambaq.. hehe.. 
jadi soklan die memang jauh sekali dengan gambar atas tuu.. saje je nak bagi pandangan otak rawt rawt betape susah nye soklan tuu.. aku sendiri tak tahu ape kebende atas tu.. 

then korang nak tengok tak ape yang cekgu ajar dalam kelas addmath aku ? jom layannnn...




sekali lagi rawt rawt nak bagi pandangan otak rawt rawt betape tak paham nye aku ni.. gambar ni pon cari kat google.. hehehe.. thenn.. ni haa cekgu yang ajar aku addmath.. betuah betoll ..sebab cekgu ni sentiase paham kehendak hati aku.. baik . lawa . mengajar best.. ehehe



sekali lagi rawt rawt nak bagi pandangan hebat.. sebenar nye cekgu rawt rawt pompuan.. tapi takde pic die.. cari kat google pon semua freehair... wat dose aku jugak heboh gambar haram.. hehe..ni gambaran saje.. wuhuuu,...


lame nye rawt rawt tak menulis panjang gini.. hehe.. hari ni je rase free sikit.. kann.. :) 
dah dah..abes
www.tips-fb.com

20 comments:

sicomot-comel said...

suke gak addmath..

tp law da tersangkut tu,,mmg haram jadah la..
benci giler..

hahaha

meaw said...

belajaq leklok la na add math,sebab bila masuk u or poli amik pulak kos engineering kompom belajaq lik sal addmath,tapi advance punya,memang gilak dibuatnya...hat kamiran tu.....lagi advance...yg kat sekolah tu basic je ouhhh . so,keep it up....belaja ...addmth mmg senang sgt :)

Cik Ila said...

masuk U baru suka math...masa skolah,haram slow gile pick up..hahahah

YaNa said...

saya pun suke addmath...tp kan bile kene soalan susah,,hazab nk menjawabnyer...hehe..

rayne rawt rawt said...

scc : ye laa.. skali skip kelas die.. memang payah ak kejar balek

rayne rawt rawt said...

meaw : thanks meaw.. boleh ke tidak rawt rawt masuk u nehh ..hehe

rayne rawt rawt said...

cik Ila : har har.. kat u mesti susah kan ..

rayne rawt rawt said...

yana : tu la kite kene study study .. kann

woot woot said...

bhahahha addmath subjek faveret gua..jgn kutuk - -

YaNa said...

huhu,,,btol2...study, study dan study....

amira aihara said...

huaa..dlu xska add math...tp lpas 2 ska sbb cikgu dia..bukan sbb add math..hahah

rayne rawt rawt said...

woot woot : balik cepat ajar gua pulak..wakaka

rayne rawt rawt said...

yana : last last jadi stido .. wakaka

rayne rawt rawt said...

amira : haa.. tu salah tuu.. wakaka

FariehanIbrahim [LBC] said...

grrr~~ xsuka addmath, xsuka no.
tp skrg amek akaun jua akhirnya. kui3x ;pp

FARHANA NAJIHAH said...

hai...saye tak taw nak buat aper ngan addmath subjek......cikgu saye da stat nek angin dah,,,,tapi sya takkan ptus ase.....

FARHANA NAJIHAH said...

saya takkan putus asa nak dapat markah addmath yang gempak.....walaupum saye ni lemah...

FARHANA NAJIHAH said...

saya takkan putus asa nak dapat markah addmath yang gempak.....walaupum saye ni lemah...

FARHANA NAJIHAH said...

saya takkan putus asa nak dapat markah addmath yang gempak.....walaupum saye ni lemah...

rayne rawt rawt said...

rawt rawt pon lemah addmath :'D