yang lepas jangan dilepaskan

Monday, August 15, 2011

Hari ini kita semua berada di puncak .. Tak percaya ?

asalamualaikum

hai semua yang berpuasa .. tak puasa jangan kecik hati.. just anda tidak termasuk dalam golongan kami yang berpuasa lengkap 15 hari .. jadi lah macam mamat ni . puasa lengkap .. aku yakin dia lengkap 15 hari sebab aku memang rapat dengan dia

iye kan ? blub blab blub blab dah 15 hari .. 15 hari kita menunaikan rukun islam yang ke empat ni ..aku dah baca macam macam dugaan yang anda semua terime . yeah , bulan puasa kalau kita banyak bersabar besar ganjaran nya .. and kepada yang masih garu kepala tentang tajuk aku di atas ..


kan 15 hari kite berpuasa . maknanya kita berada ditengah2 bulan ramadhan .. kalau orang panjat bukuiit tu . dah sampai puncak la .. 15 hari lagi untuk turun . dan sepanjang 15 hari ini aku nak kongsi satu cerita yang berlaku dekat sekolah aku minggu ni *minggu ni baru 2 hari sekolah


******************************************



semalam .. cekgu disiplin aku dapat tangkap sorang budak form 3 .. dalam beg sekolah die nampak je besar . cekgu tu cerita dekat kelas aku .. then die suruh budak tu bukak beg . korang nak tau ape die bawak ? 
dia bawak ermm  ermmm .. air botol mineral 4 botol then roti 6 bungkus .. nasi ayam 4 pinggan ,gulai daging dan gulagula

bukan dia sorang je .. cekgu dah tangkap sekutu atau kutu bab* yang lain .. dan tak silap aku kena rotan .. haha . best siot kena rotan .. rindu pulak rase nya nak kena rotann .. biase la budak baik macam aku ni cekgu nak rotan pon tak sampai hati *poyo . cewah cewah . hehe . tu je aku nak cerita . 



www.tips-fb.com

9 comments:

faRHa@miSS Vio said...

4 botol tuh..huhu

Lieyda said...

alahai,dah form 3 pun msih xreti berpuasa ke?

Memey Baharom said...

suka sangat usop dia !! haha . selamat berbuke . hihihi

chiLleD...!! said...

ish3..ada jugak..bile masa agaknya dia nk mkn ea??hehe

sharifahzakiah said...

kalau drjah 3 tak kisahlaa tak pose. ni dh pom 3. huhuhu

rayne rawt rawt said...

lieyda : tak kot . hahahaha

rayne rawt rawt said...

chilled : ntah la . asalkan bahagia

mr_right said...

minum ayaq mineral jaa.. minum la coke ka, kelapa kaa.. baru la berbaloi ! choyy ~~ haha

http://hafizilmi.blogspot.com/2011/08/isu-cik-anon-lagi.html

ezzy callia said...

rayne . gile . aku bace sume entry mu , mcm best . tapi gito . memeningkan aku bila tiap entry mu ade link yg kaitkn ngn yg laen2 . mcm madu brcmpur ngn budu je *mcm best oup ?
anywy , aku suke belog trabur brjeluah mu eyh =P