yang lepas jangan dilepaskan

Tuesday, August 16, 2011

Beg Sekolah Bau Meggi

asalamualaikum .. anda takkan paham baca entry ni kalau tak baca entry previous ni




ok semalam aku cerita pasal budak form 3 kene tangkap sebab tak puasa kan . hari ni kes die lebih kurang sama jugak . tapi ni perempuan punya masalah . tahu tahu lah kan .. nasib baik tak kena tangkap je . haihh .. ape nak jadi la budak budak zaman sekarang ..


mula mula aku tengok minah tu lain macam je . then nampak dia letak beg dia atas meja .. aku pon buat2 tak layan je la kann .. baik sambung kerja mathmode aku yang tak siap lagi . bukan aku malas nak buat .. aku just takde mase je . hahaha!! alasan tak leh pakai . tade laah . aku memang malas nak buat kerja tu .. sebab senang sangat



ok berbalik dekat minah tu tadi . aku tengok dia balik . bukan sebab dia cantik . aku just hairan . sorang2 je  pastu buat mende pelik dengan beg tuu... aku pon dengan bijak pandai buat buat sakit kepala sangat nak jawab soalan tu *tadi cakap senang . aku pon pergi dekat dia nak pinjam buku mathmode (meniru) then nak tahu ape aku bau ? *korang kan dah tahu ..

aku bau meggi beb!! aku pon ape lagi . belagak ustaz laa .last2 baru aku tahu dia tu takleh nak puasa . aku senyap sebentarrr .. then aku pon sambung buat kerja lagi . lagi sekali aku dengar bunyi .. sllrrrrpppp!!
aku paling belakang . die tersengih dekat aku .. (-.-') .. aku tanye bunyi ape tuu . die cakap bunyi air milo baru abes sekotakk .. tergugat kot iman aku dengar air milo ..


last last .. bace latest entry dari mr.right  pasal anon yang tak tahu kesudahannya . www.tips-fb.com

8 comments:

mr_right said...

kenapa dia ta makan McD kee.. berbaloi sikit ye edak? aduhaii.

btw, terime kaseh tag mr right. terharu sangat-sangat. hee
(:

http://hafizilmi.blogspot.com/2011/08/isu-cik-anon-lagi.html

Lea IsNaw! said...

hahaha
pompuan tu pun agak2 la.
aku sendiri segan nak makan dlm kelas
kalo kat umah xpelah..hehe

BM said...

giler open...
makan la sorok2...
haha...

Miz Novexx said...

kahkahkah... mungkin terlupa kot,
ataupun dia nak makan time takde orang ke... ;)

Khairil said...

hormatilah bulan puasa walaupun tak berpuasa (kerana uzur dari segi syarak..yg ponteng tu memang dah tak hormat bulan puasa)...

rara pinkmafia said...

jd manusia lah.hehehe.ntah lah kan.nk berjaya pandai2 lah.xde sape leh mengubah diri sendiri kalau bukan diri sendiri.

Queen F said...

kot ye pon tak boleh puasa beragakkk la sikit.. -.-' hishhh aku kat umah pon makan dalam bilik.. HAHA kalau dulu kat sekolah makan dalam bilik sakit.. HAHA :D

Yaya said...

x bleh blah. balik rumah la baru mkn. xkan x bleh tahan sekejap kot kat skola. agak2 r. xpon cover2 r sikit. huu