yang lepas jangan dilepaskan

Saturday, July 2, 2011

IZ EDU-FEST Suatu Fenomena Part 2

oke sambungan dari babak 1 tadi .

part 1 tadi aku dapat komen . blogger tu tanye . kenape sikit sangat ahli dalam kumpulan nasyid tu ? hahaha . the answer is sebab tu mase intro la gambar tuuuu . persembahan mesti lah kene kreatif kan . ok nak tengok gambar penuh kumpulan yang terlibat ? psssstt : ni gambar mase sambutan hari guru . yang terbaru tak de gambar



kumpulan shoutul falah  . ahli penuh la nihhh . kan dah takde gambar aku tuuu . tu yang tanak letak nih  . muahaha ..



solo pertama yang didepan tu . rahimi roslim . aku kenal die sejak aku darjah 3 lagi . mak die teacher aku . hehe
best la suare die . note tinggi boleh bawak .



solo kedua , shauqi atau name fesbuk die serabut perut . tengok perut die tu ? serabut je kan ? joke je . ade suare serak2 basah sedap time bawak lagu ala ala padang pasir . perghh

dah dah . jauh dah mengarut . ok ! hari kedua dalam IZ EDU-FEST nih . ade perbentangan kolokium ? aku pon tak tahu ape tu . untuk pra-u sekolah then ade pesta buah dekat sekolah . dan aku ? still bz goreng beger





www.tips-fb.com

5 comments:

Jiejah Gorjes said...

mana gambo nye???

NuSaNa NoSa 91 said...

ni bukn antara sekolah2 cam masum tu kn?? =.=

Bella Bell said...

nampak buah epal! lama dah tak makan.. hehe!!~

rayne rawt rawt said...

keen : masum tu ape ? ngeh3

mEteoRa girL said...

haaaa mcam knl je dewan nii ...tmpt bdebat dgn pnuh prasaan ahahahahaha =)