yang lepas jangan dilepaskan

Saturday, May 21, 2011

rawt rawt dah jadi maid

salam readers rawt rawt

dah mandi semua ? dah makan semua . entry ni rawt rawt nak post petang tadi dah . tapi disebab kan ade masalah dengan motor 'usang' rawt rawt . lepas baiki apa yang rosak dekat motor tu . rawt rawt pon mandi kan motor kesayangan tu sebelum pergi bermain bola .

berbalik pada tajuk . yes , rawt rawt dah jadi orang gaji dekat rumah ni . kenapa ? disebab kan kakak rawt rawt iaitu cik non tuan punye blog Cik Hippo telah dijangkiti demam jintungan . secara automatik nya . beli roti di kedai , ambik air masak dekat dapur , dan melayan karenah nye yang memang pelik . tak pernah pulak die pelik cam ni haha . sesiapa yang kenal dengan cik hippo ni mesti hairan kan kenapa beliau lama tidak berblogging . (masalah sebenar blog nya tak boleh dibuka)

tetapi ia nya memberi kelebihan untuk rawt rawt guna komputer ini tanpa berkongsi. hari ni dah seharian rawt rawt tak bergaduh dengan beliau pasal komputer nihh . best jugak. boleh blogwalking lama lama . ape ape pon sama sama lah kita berdoa agar kakak rawt rawt cik non cepat sembuh dari demam jintungan kerana minggu depan ada weeding kakak saudara . mesti la cik non nak make up cantik2 .

p/s : vote rawt rawt please

first korang like page ni .
http://www.facebook.com/wootmediamy?ref=ts
then korang buka link ni and like gambar tu . please
http://www.facebook.com/mynewshub?ref=ts#!/photo.php?fbid=175073112547238&set=o.201998693171597&type=1&theater

thanks semua . sesungguh nya tolong menolong itu amalan mulia . jasamu dikenang
www.tips-fb.com

5 comments:

missteeha the babling girl said...

can i just laugh ...... ^^,

hehe .

meaw said...

cisssssss.....oooo,suka eh tak kongsi2..lenkali buat je cam meaw..conquer doploh pat jam.....doakan semoga kakak mu sihat :)

meaw said...

cissss,conquer je laptop tu,hehheeh...doakan semoga kakakmu cepat sembuh ^_^

M Fizan said...

dpt pahala free rawt rawt..heheh

feel free to follow me yer rawt rawt

rayne rawt rawt said...

meaw : kakak rawt rawt mafia .. hahha !