yang lepas jangan dilepaskan

Thursday, May 12, 2011

bile mase aku same kan piring astro dengan kaabah ?

zzz .. panas .. gila ! hey uu .. fakoff !!! geram sungguh. . aku ni malas sebenar nye nak marah2 dekat orang.. tapi gitu laa.. ni la susah bile orang .. eh orang ke ? ermm .. bile orang reti bace tajuk je .. tak bace abes tup2 nak komen based on title.. heyy .. be matured laa.. jangan jadi blogger yang closed minded sangat .. rajin la sikit membace.. bace dulu entry tu.. jangan nak main komen je.. aku tak gila kan komen banyak2 laa.. aku nak korang datang.. bace . then tahu ape mende yang aku nak sampai kan .. boleh  ? huh .. okei boleh la kot ..

meh aku citer sikit . anda ade bace tak entry aku pasal MENGAPA PIRING ASTRO MENGHALA KE ARAH KIBLAT? ..kalau tak lagi ..bace dulu sampai abes .. zz . tertukar abes . okei .. ade tak dalam tu aku cakap.. aku samakan kaabah dengan piring astro ? ade ke ? setahu aku takde.. aku just huraikan sebab ape piring tu ngadap ke Kaabah .. takde pon nak sama kan .. ok nak tahu sebab ape aku marah ? 


korang buke komen kat bawah tu.. anon tu cakap .. 




satelit piring Astro kebetulan sahaja menghala ke barat, kerana ada stesen satelit bumi di negara barat.

jangan samakan Astro dengan Kaabah.


erkk .. ade ke aku cakap aku samakan ? 

okei .. kalau betul kau wahai anon yang baik hati . kau cakap ade stesen satelit bumi kat sane . mane penjelasan mu ? aku nak bukti .. bukti !! name stesen tuu .. 

kalau ade pon .. ok ..fine . fakta aku tu tak betol.. tapi wa panas la bhaiii ! 
ko cakap aku same kan terus .. 

p/s : aku harap kau bace anon .. tak dapat tag sayang anon



www.tips-fb.com

6 comments:

Double N said...

ada dengar pasal ni.. tapi rasanya tak kot.. sebab kalau duk umah flat.. semua piring tak sama kedudukan.. pelik gak kalau sama ngn arah kaabah..

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

entah..aku setuju jugak dengan pandangan norfa tu..

ala ..chil je..kalau komen dia betul kita amek sbg pengajaran..macam aku kena malam ni..haha

woot woot said...

layan gula gula lagi bagus dari layan orang jump conclusion cenggitu..haizz

shat said...

chill der :D

cucu umie said...

anggap saje itu stu teguran..herm, ignore shje kalo salah..

Zulfikar Hazri said...

ermph, rasanya piring astro tak ngadap kaabah kot...

anon tu bermetafora, dia bukan ckp ko samakan astro ngan kaabah 'literally' tapi secara kiasan...(bahasa mendalam kot)