yang lepas jangan dilepaskan

Sunday, April 24, 2011

contest amal rawt rawt

asalamualaikum

 contest lain dari yang lain tahuuu .. biase lerr.. blog picisan nak buat contest.. memang la tak power mane..
tapi ni kan contest amal .. hehehe.. paham tak maksud contest amal ? ermm camni 

  • rawt rawt takkan buat contest dekat blog ni sebab blog ni da pemes  wakaka! sibaii ..
  • contest ni diadakan di page rawt rawt sendiri [sini]..wajib like 
  • tak perlu buat entry untuk contest ni..tak perlu tag sape2.. tapi diharuskan promote :)
  • gambar yang tidak menutup aurat serta merta akan diremove dan tidak layak menyertai contest ini
okei contest die macam ni .. korang dikehendaki share kan gambar2 yang pelik,menarik,wonderful,kelakar dan cantik dekat page rawt rawt..

semase anda share kan gambar dekat page rawt rawt.. bagitau gambar anda dalam ketegori ape.. contoh 

lawak 

pelik

pemandangan

 okei ? senang je kan ? korang boleh je share brape gambar yang korang rase menarik hati juri2 dan memiliki likers yang paling banyak untuk dipilih sebagai pemenang.. (pandai2 la pomote gambar korang) hehe

pemenang contest ni akan di review kan blog nye dan akan di tampal kan name blog die dekat bloglist rawt rawt..hehe.. tak paham ? anda akan paham nanti..ngeh3.. 

untuk join contest ni anda memerlukan : 
  1. facebook 
  2. blog
  3. number telefon
  4. alamat umah
  5. takde dah
tarik tutup : 28.5.2011 (boleh diubah)

    dah ? selamat join ! ahaha.. 


    p/s : jangan lupe link kan blog anda dekat page rawt rawt selalu time share gambar okei !

    tambahan semasa : rawt rawt hanya memilih tiga pemenang yang mendapat jumlah like yang tinggi
    www.tips-fb.com

    8 comments:

    SuhAnA rAmlY said...

    tu jew??? unik.. hohoho.. ok

    Miss Shikio said...

    amboih..

    jenis like2 pulak.. ni yg lemah ni

    hahahah~

    rayne rawt rawt said...

    miss shikio : anda yang lemah ke ni kelemahan contest ? haha..

    MissNaL said...

    uishh..kena rajin mempromote la kalo nak join.. berat jugak bab2 cmni..hehe

    meaw said...

    kang meaw join kayyyyyyyyyy.....

    Cik EpaL HiJau (^^,) said...

    menarik hatiku untuk menjoinkan diri dalam contest nie. wahaha. -..-

    Aqilaa said...

    Aduh ~ gambar buruk trima ka ? xD

    *| ❤Miss Jconat | ❤* said...
    This comment has been removed by the author.