yang lepas jangan dilepaskan

Thursday, February 17, 2011

Semangat Baru

asalamualaikum readers !!!!



waaa. lame mane dah rawt rawt tak update blog ni.. berhabuk.. uhuk3!! kan dah batuk heshhh.. perkembangan korang pon rawt rawt dah tak tahu.. makin kembang ke makin kecut.. hehe.. sorry ea.. rawt rawt bz je seminggu lepas..harap readers setia rawt rawt (ade ke ? ) memahami.. sebenarnye rawt rawt pergi tengok faizal tahir shooting video baru die *cukup tipu - -''

okei okei.. sakit tak telinga korang dengar rawt rawt bebel ? hahaa.. ni nak cakap.. ape kene dengan tajuk tu ? semangat baru ? yeahh !! semangat yang baru.. korang tak perasan ke? tak perasan ke !! okei cukup.. memang blog aku kurang pengunjung.. patut korang tak perasan.. haiiizzzz...

header rawt rawt dah tukar la ! hahaa.. cantek tak ? background blakang pon nampak tenang je.. hehe.. lau dulu gelap.. nak bace entry pon tak bersemangat.. sorry woot woot bukan salah kau.. aku yang nak background gelap2 dulu kann.. her her herrr...


kat sini rawt rawt nak berterima kasih dekat SCC sebab dah buatkan blog rawt rawt ceria balekkk.. hehehe.. nape ? jeles ? buat la jugak.. haha.. ha ? kenape  rawt rawt tak buat sendiri ? sebab rawt rawt tak pandai nak buat.. ikut suke la.. blog aku.. aku tuan die.. haha.. oh lupe.. SCC ade buat segmen tahuu .. pegi lah jenguk SCC www.tips-fb.com

2 comments:

mr_mrs mikko said...

sejuk mata masuk blog ni tawww..
;)
header tu nice wei.

rayne rawt rawt said...

thanks thanks