yang lepas jangan dilepaskan

Saturday, January 1, 2011

atas dasar tak puas hati !


 memang aku tak puas hati la dekat mamat tu sorang.. haih.. ikut suke kau je nak cakap lebih kurang.. kau ingat kau sorang je tuuuutttt ................................

   dialog yang akan ku buat dalam filem ntah pape.. wakaka.. ekceli cewah.. ermm ermm.. aku sebenar nye kurang puas hati dengan entry aku pasal gathering tu.. sebab aku jeles geng2 aku yang lain , entry dorang perghh.. power sorang2.. nak tahu ape yang aku mengarut dekat entry first tu? bace sini


   aku pon tak prepare pape sal entry ni.. saje nak buat kali ke 2 .. wakaka.. tapi aku nak share yang latest punye .. heeee...

       dicuri daripada blogger ixbal  
 .. sorry aku blogger baru then tak reti langsung nak share2 mende gini...

  tu video geng blogger baru ni... hehehe... daahh.. same bosan jugak kan? zzzz... hey ape daa.. tido www.tips-fb.com

3 comments:

sicomot-comel said...

oooooooooo...

maen curik2 yer..

Comot repot kat Ix...!!hahaha

iszieylyanziy said...

buat jelah entry baru,,ahahha

Mr.IX said...

hahha...IXBARR la..hehhehe.....

selamat kembali ke sekolah budak skolah!!