yang lepas jangan dilepaskan

Saturday, December 25, 2010

contest best of the best...

   sebab ape aku join contest ni??sebab aku dipaksa dan ditag oleh woner belog ini sebab aku nakkan 50 hengget daripada orang kaya,kiut miut( care penting nak menambat hati owner blog)


   har har har...korang nak tahu lebih lanjut pasal kontest ni? pergi la dekat belog woot woot!.. then syarat syarat die adalah(jeng jeng)




  • peserta pilih satu entry dari blog woot woot.yang mane korang rasa itu entry paling superb,or paling panas or paling kelakar or watsoeva lah .kirenye pilih satu entry yang korang berkenan di hati,tak kisah mengenai ape..lepas tu buat satu entry kat blog korang bertajuk ' Best of the best contest'
  •  COPY and PASTE undang2 wajib contest and cara cara contest ini ke dalam entry anda
  • after that,tulis kat  situ which entry yang korang suka ..
  • pastu korang tulis SEBAB kenape korang suke entry itu (contoh " gua suke betol entry ni sebab entry ni buat gua rasa panas..jage ko woot woot..pastu bla bla bla dan sebagainya" )
  • mcam itu lah lebih kurang yer..nak maki maki pon boley..markah tak tolak..haha


  da paham? tak paham pergi lah dekat belog die..wakaka..





    okay2...salah satu entry yang aku suka dekat belog nehh adalah pasal relevankah KTM buat koc untuk wanita sahaja ? ...sebab ape aku suka ? sebab aku rasa kerajaan memang wajib menyedia kan koc ini untuk wanita bagi mengelakkan kes kes yang tidak di ingini berlaku (sekima babeng ayat) ye lah..cube korang bayang kan tak ade koc wanita neh..dengan moral SEBAHAGIAN remaja zaman sekarang kan..grrr..ape aku cakap ni..har har har..dan sebab nye lagi aku suka.. sebab cara woot woot tulis ni kelakar lah..ahahha...tengok aku dah suka..wakaka.. suke lagi = =
kelakar tapi memberi makna yang mendalam. kan woot woot


   sudah sudah...cukup kan untuk menjadi pemenang? wakakkaa...


gua tag : 

www.tips-fb.com

6 comments:

MAKCEK bukan NENEK said...

woo contest lagi .
tertanya-tanya adakah
rawt-rawt dan woot woot org yang sama?
heheh

rayne rawt rawt said...

tak ade lah...

kami sepupu !

lagenda budak hitam said...

anda tahu x anda ditag? haha... anda ditag !!!!

http://dinoisme99.blogspot.com/2010/12/siapa-mahu-rm50-kredittopupprepaid-free.html

seriwangi said...

nanti joint..pasak koc wanita tu, memang bagus, tapi....masih ada yang tak tau baca, tak faham atau buat-buat tak faham sbb selmaba je masuk koc wanita....marah...ni!

mojoko said...

tyou visit me...nti I pun nak joint ..woot...wooott..

Tok Esah said...

salam rwat2.

ada entry KHAS gathering, tengok2 r..