yang lepas jangan dilepaskan

Saturday, July 30, 2011

Kelebihan ''poke" di Facebook

asalamualaikum



amalan poke poke nih dah lame kan .. memang mende ni agak menjengkelkan .. tapi mende ni funny tau .. huraian aku sendiri tentang pope poke nih .. kalau dekat alam nyata ni kita macam cuit atau just angkat tangan lambai lambai je lah dekat someone tu . Zzz .. see
, weird ? tapi menyeronokkan . haha ..

antara kelebihan die kita boleh tersenyum bila tengok someone tu poke back dekat kita . keh3 .. seriously aku akan tersenyum .. nak nak bila kita poke blogger yang pemes macam ujang or lain lain .. tiba tiba dia akan poke kita balik .. 99% aku yakin korang tersenyum melainkan korang retisss yang hot hot wana

lagi , kita boleh tahu sama ada someone tu tengah on9 ke takk ..

rawt rawt hensem , kalau someone tu online tapi tak poke back kita ?
ngeh3 .. tu aku tak boleh nak detect lah . tapi biasa nya permainan poke ni akan dibalas cepat2 kalau someone tu dipoke . macam kak pretty , kak cantik dan ticer kreatif ni .. geng2 aku yang lain ramai lagi main poke nih . tapi aku saja nak pemes kan kakak 3 orang nih . hehehe

ade banyak lagi kelebihan permainan yang weird but funny and interesting nih .. aku malas nak tulis banyak banyakk . www.tips-fb.com

8 comments:

shada wentz said...

haha. poke poke, aku hempoke kang! ;p

tq! hehe

Cik Farah said...

poke poke poke! :DD

rayne rawt rawt said...

tade keje tade keje
zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.....

Memey Baharom said...

HAHAH . dengan poke kita boleh ingatkan seseorang jikalau kita makin dilupekan . hihihihih

NuSaNa NoSa 91 said...

ahahahaha~ ayat xbleh bla.. apa maksud nak femeskan akak 3 org tu?? =.="

Miz Novexx said...

poke sikit... :P

Si Budak said...

aku memang annoying gila bila tgk penuh je org poke aku..tapi aku tak layan..
beselah retis mana layan budak2 kan?
haha....

Diary oF Mine said...

<---jarang kena poke =.=