yang lepas jangan dilepaskan

Tuesday, January 4, 2011

woot woot bloglist

     baru nak join bloglist yang woot woot.. hehehe...aku tanak cakap banya pon.. sebab aku nak join bloglist ni lah.. bukan nak cakap banyak kan.. zzzz

nak tahu banyak sampai luga ? buke belog woot woot dan bace sane..
tak payah cari.. aku bagi link ni haa..

syarat syarat wajib

   

  1. follow woot woot
  2. Buat satu entry bertajuk "woot woot bloglist "
  3. dalam entry tu korang  letak syarat syarat yang gua tulis ni (copy paste je )
  4. then nyatakan blog korang tu kategori personal or informative  or campur campur..
  5. korang letak kat situ URL the best entry yang korang pernah tulis,yang ada dekat blog korang...korang punye entry yer,bukan gua punyer..maximum entry korang letak tu 3 yer..jangan lebih lebih..lebih gua reject..
  6. tag 3 orang kawan korang,make sure they know about it..
  7. tinggalkan URL entry korang tu kat komen box sini(belog die ler)..thank you :)

      yeaaahh.. berdiri nye saye disini.. sebab nak bentang kan antara entry2 aku yang memuaskan hati aku sorang saje.. adalah ! 

(tak cukup lame lagi ni) 


(antara komen terbanyak diterime)

   daannn.. yang paling penting.. 3 manusia bertuah yang dipilih rawt rawt adalah : 
    1. hazimah
    2.open eyes
    3.hanis zalikha


www.tips-fb.com

2 comments:

NUR AIN AZMAN said...

Best nye join bloglist tu

hihi


good luck and all the best


p/s : jom join sini

http://officialaenlicious.blogspot.com/2010/12/contest-fesyen-untuk-semua.html

jgn lupa wish me luck contest tu taw

thanks :)

nelly said...

semoga berjaya

=)