yang lepas jangan dilepaskan

Tuesday, January 11, 2011

aku dah penat kau tahu !

     penat seribu kali penat.. gembira seribu kali gumbire..hahaa..sebab ape? sebab erk sebab ermm sebab tak bersebab..wakaka... tak ade laahhh... penat sebab duduk lame dalam aeroplane then gembira sebab dapat jumpe Faizal Tahir !! ok cukup .. dah kene tipu


     sekolah aku dah nak buat hari merentas desa.. wuu.. yang berlari jauh jauh tu.. memenat kan ... hari khamis 20/1/2011... then sebelom hari tu menjelma.. kene la training dulu.. petang tadi dan petang mareng sekolah buat la latihan die.. waaa.. ok aku tak nak cakap yang aku dapat nombor 4.. korang tak payah tahu deh aku dapat nombor 4.. biar rahsia aku sorang,..aku tanak cakap.. zzzz... XD


nahh aku kongsi kan sikit gambar2 mase latihan yang diambil oleh cekgu aku sendiri.. hehe.. he's from scotland u know.. every day i must speaking with him.. sebab bahase melayu die agak pelet..

cekgu zam memberi taklimat untuk laluan dan jarak latihan.. hensem kan cekgu ni


ni die otai kite.. ehehe.. ketua kite untuk aksi regangan badan.. takde la masalah kekejangan nanti.. hehehe


bagus semua pelajar aizek .. pelajar primier terengganu kan.. ehee.. 



tak nampak aku kan?  



nak tahu ape aku buat? 


lets cekodok




wakaka... senyum itu sedekah.. macam lah aku ni star sangat tanak buat regangan.. ahaha...


waa.. bersemangat semua ekk.. awal2 je.. last last semput.. ahaha.. :P



aikk sempat lagi posing mem posing? hahaha... dah nak start tuu ...




taklimat penerangan dan keselamatan oleh cekgu zalani..ni la coach aku dalam olahraga.. best ever coach lah die.. terbaik dow



ok.. disebab kan cameraman tak sempat kejar pelari2 ni.. jadi die pon tunggu je kat pagar sekolah then ambik gambar pemenang .. jeng jeng



kan dah cakap.. otai kite nehh.. hehehe.. memang dapat tempat pertame laahhh... laju gile babeng die lari.. jauh nun disane meninggalkan aku.. waa ayat skema


second .. hehe.. baru je form 2 .. energy pergghh.. pakai stokin saje tuu.. hahaha..



haaa.. itu die rawt rawt korang... sikit je lagi nak kejar tempat ke 3 ..hahaha.. muke pucat beb.. keletihan..
zzzz.. soalan emas.. apakah rawt rawt sedang buat?

1.posing?
2.tunjuk body die besaw mane? 
3. terbang ? 
4.lari lari itik ?

pemenang akan mendapat to4 RM10.. ok joke je.. haha..


tempat ke 5 ..  sapit.. hehehe.. sebenarnye die lagi laju tau.. tapi die saje bagi aku menang.. saje je.. ahaha



sesudah penat abes.. then rehat la kan? 
takan sambung lari.. mampos laa.. hahaha.. jom minum !





nak secawan ? 
tanak?
tanak boleh jalan.. har har har....



ni baru je training dah lagak hebat kan rawt rawt ni.. ahahha... yang sungguh nanti lagi jauh tau! pape pon doakan rawt rawt dapat yang terbaik nanti ok !
hehehe.. 

p/s : sekadar untuk hiburan.. :)
www.tips-fb.com

4 comments:

+dieabella+ said...

lorr...sekolah lg ke?=)

fariehan ibrahim said...

adeh, tgk pic, rindu plak zmn bringus kt skul dlu, hehe!
best ah dpt merentas desa, lame xlari laju - laju. haha! :PP

rayne rawt rawt said...

ye sekolah lagi .. hehe

DEKO AL-YAHYA said...

atlet kebangsaan