yang lepas jangan dilepaskan

Monday, January 24, 2011

malas buke tv sebab astro .. bosan

   eeeehhhh... asal tubik gambar astro ni pulak.. ni astro lain.. hahaa.. silap2.. silap gambar..



















weeeeeeehhhh !! aku bukan nak cerita pasal astro boy ni.. langsung tak tengok citer nihh.. sedap ke? wakaka.. aku nak cerita pasal astro lain laaahhhh.... huh.. syuh3






yeaaahhh... ni baru hat betoi .. hehehe.. aku nak tanye kat sumer.. sape yang takde astro dekat rumah die ? 
anda ade perasaan ingin memasang astro tetapi parents anda tak bagi ? ikut lah parents anda.. hahaha..sebab aku tengok astro sekarang.. haih.. bukan nak cakap.. hampeehhh... aku balik sekolah dalam pukul 3.. aku tahu lah sekarang zaman gile cerita indon laser tu.. tapi jangan lah sampai semua siaran astro die nak tayang.. buka 104 indon buka 105 indon.. ape lagi tv3 tuu... 

okay tu pasai indon.. chanel lain pon.. alahaii.. dalam sebulan dah berape kali kau ulang haa.. dah naik fed up aku tengok.. eh bukan free lah astro ni.. semua kene bayar kan.. tapi kalau tak puas buat ape.. tepakse lah tengok siaran bola.. sebab kat umah aku ni tak ambik banyak sangat.. ayah tak berape nak tengok sebab kerja..malam2 tengok berita je.. mak lagi laahh.. pagi kerja then malam tido awal.. aku ? eheh eheh.. balik sekolah je dengan tensen2 of coz bukak lah kan sambil makan nasi.. tabiat buruk - -''..eh banyak lah nak komplain sal astro nii.. aku ni bukan suke indon2..dari pagi sampai ke malam.. 104 n 105 tak lepas dengan indon.. dah lah ulang yang same je episod.. dah abes drama tu.. tunggu lah bulan depan.. ade iklan baru.. "DISEBAB KAN RANCANGAN TEEEETTT MENDAPAT SAMBUTAN RAMAI.. DENGAN SUKE HATI AKU LAH KAN NAK SIARKAN SEMULA.. " ADOOOOIIIIHH ! 




hey hey hey wale2 hey.. aku bukan jahat sangat nak kutuk astro sesuka hati.. nanti astro merajuk terus tutup semua chanel.. haha.. tapi astro aku yang lame punya.. teringin jugak nak pakai astro beyond..best tak ? 

hehehe... jom semua tukar ke beyond.. oyeaaahhh... 

p/s : lau ade salah salah tolong bagitau ekk.. maklum lam.. baru sebulan jagung lagi.. ehehe
www.tips-fb.com

10 comments:

maria_m0hamadiah said...

rumah takde astro. mak kate tengok ape yang ade. tv1,2,3, ntv7, 8,9 dan indon 4 channel.. cukup kowt~=)

rayne rawt rawt said...

oohhh.. huhuhu.. okay2.. tapi tertanye2 jugak.. kat indon ade ke siar citer melayu ? hahaha

FariehanIbrahim [LBC] said...

stuju bro. bosan gler kot tgk bnda sama 4,5kli shari. haha!
baik menghadap lappy ag best. =PP

rayne rawt rawt said...

hehehe.. ye lah kann.. ngadap lappy buke belog cari idea then wat entry.. lagi best.. hehehe

KUREKURE COMEL said...

suke tgk RTM je....gile kentang....hahahaha

woot-woot said...

x de tv boleh hidup,x de tenet sakit jiwe beb !

Wuucin Kimora said...

Astro? memg bosann~

pipoq said...

sape suruh ko layan 104 ngan 105 je..hahaha..aku kalo nak layan channel 1++ tu ntah boleh kira dengan jari sebelah tangan je kot..paling koman pun tengok RL2011..tu pun cam hampeh..

sicomot-comel said...

yuhuu...ijang bru pasang astro eh?
umi dah lme pasang pown lagi lah..
umi dah bosan tgk tv..
tv pown dah bosan tgk umii kt dpan dia..
hahaha

Raihana Haswani said...

haha ;] ak pasang astro beyond. cam biase je xD cumaa gambar dia lawaaa ah.