yang lepas jangan dilepaskan

Sunday, January 23, 2011

23/ 1 / 2011 . sebulan aku dikenali sebagai blogger..

  nahh kau tajuk entry aku malam ni.. ape ape pon.. sorry dulu2 sebab hari ni tak update ape ape.. tengah2 malam baru nak update..dah hari sekolah.. memang memenatkan.. >.<'


hehehee... naaahhhh... disebab kan tarikh ni same dengan tarikh befday umi kepada seorang kawan aku yang amat baik ! aku nak wish happy birthday umi ! ehehe.. i hope u read my blog :) tak pon anak die tolong sampaikan ekk... hehehe..

okay2.. dah sebulan kan aku ni sebagai blogger.. tak sedar pom.. brase baru je satu minggu.. hahaha... dengan blog yang agak low ni.. tengok lah.. sebulan dah blog.. readers tak naik.. hehe.. ape ape pon kene usaha lagi laaa... kan?

ape lagi aku nak cakap.. pape pon thanks kepada blogger dan kawan2 yang dah sokong rawt rawt untuk blog ni oteyh ! ehehe.. www.tips-fb.com

4 comments:

nelly said...

wish dari nelly juga ya ..
=)

MAKCEK bukan NENEK said...

loh baru sebula ke weyh .
tapi dah superb cam blogger lama .
bagus bagus .
keep on style .
selamat ulang tahun blog rawt rawt .hehex

sicomot-comel said...

hhohoho..
da sbln da ijang ye..hihi

p/s: wish drpd Ummi jugak;)

p/s/s:nama kitorang same lah..hehee

rayne rawt rawt said...

HAHAHA.. thanks2..

@comot comel.. bukan name mak die umi lah..
panggil umi je.. name sebenar tak tau.. hek4