yang lepas jangan dilepaskan

Monday, January 3, 2011

Faizal Tahir Bercerai? erk ? betol ke?

   betol tak ni?? korang tak percaye ke? artis hangat hot hot meletup poomm!! wakaka.. aku pon sebenarnye peminat die.. humm sebenarnye bukan la becerai rumah tangge.. die sekarang dah tanak bekejesame dengan Audi Mok.. kenal kan? heee...komposer yang dengan die sokmo time buat lagu laa.. contoh selamat malam , adrenalin , hanyut , dan banyak lagi.. (lau aku bagitau satu2 tenganga korang ) har har... nak aku bagitau satu2?

   heee... lau nak tahu lebih banyak2... visit lah laman web nehh ...ngee.. okay2.. sekarang aku nak tunjuk kan gambar2 yang aku edit.. dah berhabuk pon.. lame sangat..baru sekarang nak tayang.. sape2 yang add aku dalam fesbuk tahu lah .. siap ade album gambar FT lagiiii... haru biru.. ngee.. 

AJL 23.. coba 

Fenomena Faizal Tahir. adrenalin.

curi je pic ni.. ngee

 hard rock cafe



amacam ??




AJL 23 sampai syurga.. 










 eh silap gambar.. wakaka.. XD 



sekian .. amacam gambar2 tu?? cantek tak?
www.tips-fb.com

8 comments:

woot-woot said...

eh bawah sekali faizal tahir cap ayam..ekekkekke

Puteri Iqa Izyan said...

grrr..
laju je aku buka. huhu

rayne rawt rawt said...

wakakaa

meaw said...

artis sekarang pakat duk cerai pasai pa tataw..huhu :D

Nurul Nazifa Azmi said...

atas semua smart aje..last skli tu tak bley blah.. :P

ieMa ackLes said...

pic y last sekali 2 la y paling femes..
haha..

d_LA said...

terkejut aiii..ingt nak usha dh kalo betol..haha..jgn bercerai yer abam FT..tp audi mok kretip, pasni sape nk wat lagu tuk beliau??

rayne rawt rawt said...

hahaa... tak pa.. yang last kali smart