yang lepas jangan dilepaskan

Thursday, January 13, 2011

200 my semesta..

    entry cukup pendek tapi bermakne.. sebab bukan senang nak dapat follower dalam musim sekolah ni.. campur dengan bz lagi.. then.. blog saye ni bukan nye femes sangat.. lain la cam woot woot tu kan.. ahhaa..
tak blogwalking pon naik maintain je..hehe... ok ok..

    thanks to all my follower kerane sudi memolo saye.. dan keep in touch okay? share komen ke.. balas shout mix. deh.. hehe.. dan follower ke 200 rawt rawt pade abad ni ..Tepukan kepade SHEKECIK!.. THANKS yeah.. hehe... hepi kot..

    aku pon baru je follow die jadi tak banyak nak cakap ni.. just korang pegi la belog die.. cantik pergh.. pade orang yang berjiwa seni nampak la kreatif die tu.. tengok secare rawak memang nampak biase.. hehe.. tapi hebat lah.. kelip2 gitu kan kecik..hehe.. panggil kecik la.. tak caye ke? zzz.. sokmo tak caye kat rawt rawt


aku takde sebar gambar berdose kan? hehee.. tu la shekecik.. yeah yeah.. ape lagi? zzz.. shekecik..haha..suka panggil.. thanks oteyh !

p/s : sorry shekecik sebab tak gempak sangat..ahaa.. rawt rawt tak reti lah nak kreatif sangat2.. belog pon    
       beterabor www.tips-fb.com

4 comments:

shekechik [̲̅ə̲̅٨̲̅٥̲̅٦̲̅] said...

hahhaaa..laju jer buat post..tenkiu2..dpt lagi..kali ke-3 dpt ke-200..yeayyy2..hehe

rayne rawt rawt said...

YE EKK..ehehe.. rajen betol bw ni..hahah

SANDRA AZWAN said...

bertuah sungguh! ;-)

Nur Mudrikah said...

shekecik ek..hehe. sy pulak rasa macam sethecik je kat sini..agaga. singgah sini;)