yang lepas jangan dilepaskan

Wednesday, August 24, 2011

Koleksi DP dari sahabat Facebook

asalamualaikum ..



korang tahu apa itu DP ? DP tu default profile atau default picture .. ia nya digunakan dalam facebook iatu main picture kite .. tu lah default .. ehehe .. dan kenapa aku bangkitkan menda yang langsung tade kena mengena nih ? sebenarnya ia nya sangat seronok dan annoying bila kita main DP DP DP dekat kawan kawan yang baru letak gambar baru sebagai profile picture diorang . dan aku pon dah kena serang . nak tengok ? jom ..











see ? nampak macam takda kerja kan ? try lah korang main . then kalau kawan tanye ape nih . terangkan lah . hahaha . play fun yeah ! 
www.tips-fb.com

10 comments:

kotak bulat said...

kb mls no tukar :P heheheh

Memey Baharom said...

ko xde keje ke bhaii ? ahahha , nanti aku balas pulakk eyy . mlm nie . sekarang nk study . hihihi

Lea IsNaw! said...

baru taw ari tu DP tu default picture
biasanya panggil profile picture je

huhu

Bram Tobing said...

wew

NuSaNa NoSa 91 said...

penyakit virus dp.. ahahahaha~ mcm2 la..

aimi adilah said...

dh x minat r main fb nie ahahahahhah

meaw said...

lama dah tak tuko DP...

♥matmin♥ said...

DP ♥..haha

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

haha . choki pom baru tuka dp je . muahhaha

Cahaya Mata @ Nurul Are Inn said...

Brpa byk DP daaa...:)