yang lepas jangan dilepaskan

Sunday, April 17, 2011

Tayangan Filem KONGSI DIBATALKANN !!

uisshh .. tak ke tekejut beruk dibuat nye bile bace entry dekat blog sini  bile die cakap filem kongsi ni dibatal kan .. watepark !  aku dah siap plan nak pegi tengok ramai2 .. meletup kot..


  ok stop mengarut . hhaa.. buke link atas tu ? ok takde pape pon.. hahaha.. just blog terabor .. mane ade tak jadi.. gile ke ? filem ni best kot.. 4 kali dah aku tengok .. trailer die .. haha.. tapi lau dah takdir nak buat camne kan .. kann..

sape nak teman rawt rawt yang hensem macho (single) ni tengok filem ni bulan 5 ni ? cepat puji rawt rawt hensem .. demm ! takkan ade yang cakap macam tu ..

  ape ape pon.. jom bace sinopsis dan tengok trailer filem ni..


Filem aksi komedi dengan tagline Lu Langsi Lu Mati mengisahkan penyiasatan ASP Shariff (Fizo Omar) terhadap kes pembunuhan di kalangan kumpulan kongsi gelap di Kuala Lumpur. Kumpulan daripada pelbagai bangsa itu menjadi huru-hara dengan kehadiran pembunuh upahan, Tumulak (Shaheizy Sam) yang melakukan pembunuhan untuk menebus hutangnya. Penyiasatan ASP Shariff dan Detektif Maya (Norliana Samsudin) dilakukan tanpa mengetahui siapa pembunuhnya dan sukar untuk mendapatkan maklumat kerana Tumulak licik dan bergerak sendirian. Segala ancaman dilakukan Tumulak sebenarnya didalangi Kimpedu (Zul Handyblack) yang mengupah Tumulak untuk menghuru-harakan kumpulan kongsi gelap kerana ingin menakluk kawasan Kuala Lumpur.




www.tips-fb.com

3 comments:

fadhdeela said...

Shaheizy Sam!!!! minat giler ngan dia nie...ada a1 lg filem dia ngan lisa..xsabo nak tgkk!

meh sini: Bantulah Adik Muhammad Rafeal..Sedih melihat keadaanyer!!

sini jugak: Fina Calon Baru AF9 Lebih Bagus dari Pelajar AF9

fareiyka said...

haha.. mao lucut jantong bace tajuk n3 tue. . da la da pakat ramai2 1 kelas lae mao pegi tengok. . haih.. seb bek maen2 jer. . ^_^

Syuxer said...

kalau sam berlakon..apa2 watak pun konfirm ada yang terikut2..hehh